Helmihulinat ja Talvirieha vaihtuivat Huhtihulinoihin

Tänä talvena ei Talviriehassa päästy hiihtämään, sen sijaan nyt on paljon muuta kivaa tekemistä tarjolla. Kuva vuoden 2019 Talviriehasta.
Siltamäessä nautitaan viikonloppuna Huhtihulinoista Suutarilan ala-asteella. Koronariskin takia jäivät helmikuussa pitämättä Helmihulinat sekä Siltamäen leijonien Talvirieha. Ne korvataan nyt yhteisesti toteutettavalla Huhtihulinat -tapahtumalla tulevana sunnuntaina 24.4. klo 10-14. Suutarilan ala-asteella on ohjelmaa niin koulun sisällä kuin ulkona pihalla. Kaikenikäiset muksusta mummoon ja vauvasta vaariin löytävät itselleen sopivaa tarjontaa. Järjestäjinä toimivien Suutarilan ala-asteen vanhempainyhdistyksen sekä Siltamäen Lions Clubin lisäksi tapahtumassa on mukana lukuisa joukko muita alueen toimijoita ja yhteisöjä.
TL