Helmihulinat ja Talvirieha vaihtuivat Huhtihulinoihin

Tänä talvena ei Talviriehassa päästy hiihtämään, sen sijaan nyt on paljon muuta kivaa tekemistä tarjolla. Kuva vuoden 2019 Talviriehasta.
Siltamäessä nautitaan viikonloppuna Huhtihulinoista Suutarilan ala-asteella. Koronariskin takia jäivät helmikuussa pitämättä Helmihulinat sekä Siltamäen leijonien Talvirieha. Ne korvataan nyt yhteisesti toteutettavalla Huhtihulinat -tapahtumalla tulevana sunnuntaina 24.4. klo 10-14. Suutarilan ala-asteella on ohjelmaa niin koulun sisällä kuin ulkona pihalla. Kaikenikäiset muksusta mummoon ja vauvasta vaariin löytävät itselleen sopivaa tarjontaa. Järjestäjinä toimivien Suutarilan ala-asteen vanhempainyhdistyksen sekä Siltamäen Lions Clubin lisäksi tapahtumassa on mukana lukuisa joukko muita alueen toimijoita ja yhteisöjä.
TL
Edellinen artikkeliPuksun sirkuksen kevätshow’t tuovat lapset ja nuoret lavalle
Seuraava artikkeliTapaninvainiontien onnettomuusherkät liittymät turvallisemmiksi