Palvelut ilmoittajille

Keskiviikon kohokohta

Koillis-Helsingin Lähitieto on Koillisen Helsingin suosituin paikallislehti, jota arvostavat niin alueen lukijat kuin ilmoittajat.

Joka toinen keskiviikko ilmestyvä lehti palvelee lukijoitaan kertomalla ilmestymisalueensa kaupunginosien asioista; uutisista, tapahtumista ja ihmisistä.

Lähitieto tarjoaa mainostajille kustannustehokkaat markkinointikanavat tuotteille ja palveluille printtilehdessä ja kotisivuilla.

Oma paikallislehti on kuluttajalle paras paikka löytää paikallisten yritysten tuotteet, palvelut ja tarjoukset.

Monipuoliset teemanumerot

Koillis-Helsingin Lähitieto julkaisee vuoden mittaan erilaisia teemanumeroita eri aihealueilta.

Teemojen sisältö on mielenkiintoista luettavaa tarjoten uutta ajankohtaista tietoa ja aiheeseen liittyviä mainostajien tarjouksia.

Teemanumeroiden avulla ilmoittaja tavoittaa paikalliset asiakkaat oikeassa ympäristössä.

Kysy tulevia teemoja mediamyynnistämme!

Oma ilmoitusliite

Koillis-Helsingin Lähitiedon ohessa julkaistut ilmoitusliitteet ovat tehokas tapa kertoa tuotteista, palveluista tai tapahtumasta enemmän - näkyvästi ja kustannustehokkaasti. Ilmoitusliite voi myös toimia vaikkapa urheiluseuralle varainhankintavälineenä.

Ilmoitusliite on osa lehteä eikä huku mainospostin joukkoon. Liite on kohdistettu viesti lukijoille, se huomataan, luetaan ja otetaan talteen. Ilmoitusliite säilyy ja jää näkymään kotisivuillamme näköislehtien listalla.