Mira Luoti ja Triosis+ Pihlajamäen kirkolla 18.9.

Mira Luoti konsertoi sunnuntaina Pihlajamäessä.

Arkkiklubi tarjoaa ainutkertaisen konserttielämyksen, sillä jousikvartetti Triosis+ on kutsunut Pihlajamäen kirkkoon vieraakseen vahvasti tulkitsevan Mira Luodin. Konsertissa kuullaan uusia sovituksia Luodin sooloalbumien kappaleista.

Mira Luoti tuli tunnetuksi PMMP:n räjähtävän energisenä laulajana ja biisintekijänä. Nyt hän tehnyt jo kaksi sooloalbumia, ja tuorein singlejulkaisu Täydellinen puolikas on duetto Aki Tykin kanssa. Luoti on vahva tarinankertoja ja esiintyjä, jonka laulujen lyriikat koskettavat.

Triosis+ on kiertänyt kymmenen vuoden ajan suomalaisten huippunimien kanssa klubeilla, festivaaleilla, isoilla areenoilla ja konserttisaleissa. Kvartetissa soittavat Iiris Pyrhönen-Koivula (viulu), Klaara Pyrhönen (viulu), Vilma Pyrhönen (alttoviulu) ja Elina Susiluoto (sello).

Arkkiklubi tuo taidetta ja kulttuuria Pihlajamäeen, sen täyttäessä tänä vuonna 60 vuotta. Arkkiklubi saa nimensä Pihlajamäessä 1980-luvulla kukoistaneelta ekoyhteisöltä ja aikansa ajatushautomolta Aarnikan Arkilta.

Mira Luotia ja Triosis+ esiintyvät sunnuntaina 18.9. klo 18-19.30 Pihlajamäen kirkossa. Vapaa pääsy, käsiohjelma 10 euroa

TL

Edellinen artikkeliMalmin tornista 50 – Malmia et muualta löydä
Seuraava artikkeliLeikkipuistot Kurranummi, Salpausselkä ja Unikko suljetaan väliaikaisesti