Päivä Maalla tarjoaa traktorikyytiä 25.9.

Traktorin kyydissä pääsee kirkolta Koetilalle.

Viikon päästä sunnuntaina 25.9. vietetään Viikissä perinteistä Päivä maalla -päivää, jossa pääsee kokemaan vähän erilaisia elämyksiä.

Päivä käynnistyy Viikin kirkolla klo 10, jossa on perhemessu, Pihlajamarjat –kuoro esiintymässä, ja messun jälkeen kirkkokahvit sekä kasviskeittoa eurolla soppatykistä, maatilamuskari, askartelua, sekä keppihevosrata.

Kirkolta lähtee nonstoppina traktoriperäkärry kuljetus klo 11-15 Koetilalle, jossa on hevoskärry- ja koiravaljakkoajelua, sekä poniratsastusta maksua vastaan, lisäksi on kasvomaalausta, lypsyrasti, maatilan koneita ja navetan eläimiä nähtävillä, sekä kahvilasta saatavilla lions-vohveleita ja grillimakkaraa. Muitakin myyntikojuja alueelle on nousemassa.

Tapahtuman järjestävät seurakunta ja alueen toimijat.

TL

Edellinen artikkeliVihannekset pääosassa
Seuraava artikkeliMalmin aseman läheisyyteen kerrostaloja