Menot

Voit lähettää tietoja Koillis-Helsingin tulevista tapahtumista Menovinkit-lomakkeella.

KOILLIS-HELSINKI

Etäjumppaa iäkkäille!
Matalankynnyksen etäjumppaa Teamsin välityksellä. Liittyäksesi mukaan tarvitset vain toimivan älylaitteen ja internetyhteyden. Joka arkipäivä alkaen klo 11. Ota rohkeasti yhteyttä ohjaajaan Laura Vilén 040-6107966, laura.vilen@hel.fi. Järj. Helsingin kaupunki, OmaStadi-hankkeet.

ALPPIKYLÄ

JAKOMÄKI 

MALMI

Kaupunkitanssit: Foksi
Kaupunkitanssit toteutuvat Malmilla kesällä 2021 jälleen keskiviikkoisin klo 17.30-18.15. Mukaan tanssimaan voi tulla milloin vaan. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Opetuksesta vastaavat koulutetut tanssinopettajat. Maksuton. Malmitalon pihalla, ke 30.6. klo 17.30.

Perheliikunta
Lapsille ja heidän perheille suunnattu liikuntahetki Malmitalon puistossa. Luvassa suunnistusta, temppuratoja ja muuta kivaa tekemistä oman perheen kesken. Toiminta on maksutonta, eikä vaadi ennakkoilmoittautumista. To 24.6. ja 1.7. klo 10.

Island of Empathy
Island of Empathy tutkii ihmisen ja luonnon välistä suhdetta. Näyttely tarkastelee sekä taiteen parantavaa potentiaalia että yhteiskunnan epäkohtia tutkien empatian, parantamisen ja intersubjektiivisuuden käsitteitä inhimillisen ja ei-inhimillisen välisessä vuorovaikutuksessa. Maksuton. Malmitalo to 10.6.– pe 20.8.

Glittermeikki-työpaja
Mitä olisikaan Pride-viikko ilman glitteriä! Tiistaina 29.6. klo 11 löydät instagramista tileiltä @malmitalo @operaatiopulssi @malminkirjasto Glitter-meikki opetusvideon, jonka avulla opit itse luomaan säkenöivän kimalluksen kasvoillesi! Tapahtuma on osa Malmitalon Pride-viikkoa. Maksuton.

Kukkaseppeletyöpaja
Tule tekemään kesän upein ja värikkäin kukkaseppele Pride-hengessä Ala-Malmin puistoon. Paikan päältä löydät tarvittavat materiaalit sekä opastusta seppeleen tekoon. Voit myös halutessasi tuoda omia tarvikkeita mukanasi. Viimeistele seppeletuokio hauskoilla kuvauksilla yksin tai yhdessä muiden kanssa. Tapahtuma on 13–20v. nuorille, ja on osa Malmitalon Pride-viikkoa. Maksuton. Ennakkoilmoittautuminen. To 1.7. klo 15.

PIHLAJAMÄKI

PUISTOLA

PUKINMÄKI

SILTAMÄKI

SUUTARILA

TAPANILA

TAPANINVAINIO

TAPULIKAUPUNKI

VIIKKI