Menot

Voit lähettää tietoja Koillis-Helsingin tulevista tapahtumista Menovinkit-lomakkeella.

ALPPIKYLÄ

JAKOMÄKI 

MALMI

Mutaveijarit

Virtuaalinen Malmitalo ja Tiivistämö toteuttivat Mutaveijareiden lastenmusiikkikonsertista verkkolähetyksen. Konserttitallenne on jälleen katseltavissa malmitalo.fi talvilomaviikon ajan 22.2.-28.2.!

Talviloman take away -työpaja: Unelmalumitehdas! (ETÄOSALLISTUMINEN)
Saisiko olla lautasellinen kimaltavia lumikinoksia, värikäs taikalumitunturi tai leijailevaa lumihattaraa? Nouda take awayna maksuton yllätypussi Malmitalolta täynnä lumimaalaus-aarteita ja hyppää huurteiseen etä-taidetyöpajaan! Pusseja on saatavilla aina rajoitettu määrä. Maksuton. MA 22.2.–SU 28.2.

Malmitalon talvilomasuunnistus
Tule etsimään hauskoja rasteja Malmitalon ympäristöstä maksuttomasti! Suunnistus on suunnattu lapsille ja perheille. 22.2.– 28.2.

Myyrän uudet seikkailut (S)
Kun iloinen, pieni myyrä seikkailee eläinystäviensä kanssa, luvassa on monia hullunkurisia ja merkillisiä tapahtumia! Maksuton, ennakkoilmoittautuminen. Malmitalo Ke 3.3. klo 09 ja klo 10.15, to 4.3. klo 9 ja klo 10.15.

ATTILAND
ATTILAND on 20m² kokoinen, lähes 30 rakennusta käsittävä LEGO-maailma, josta löytyy mm. toimiva rautatie, satama, poliisi- ja paloasema. ATTILAND on LEGO-maailma ihmisille, lapsille, meille kaikille. Malmitalo 1.3.–20.3.

PIHLAJAMÄKI

PUISTOLA

PUKINMÄKI

SILTAMÄKI

Kävelyt jatkuu.
Tiistaisin ja torstaisin, klo 18 Siltamäen Marttojen leppoisa iltalenkki urheilupuistossa. Lähtö ostarin viereiseltä ”Kasvoton”-patsaalta. Lenkin kesto n. 1 tunti. Pukeutuminen sään mukaan. Turvavälejä noudattaen. Tule mukaan!

SUUTARILA

TAPANILA

TAPANINVAINIO

TAPULIKAUPUNKI

VIIKKI