Päivä maalla Viikissä toi maaseudun lähelle

Koiravaljakko tarjosi vauhtia pienimmille. Kuvat Mika Telinkangas

Viikissä pääsi sunnuntaina nauttimaan maalaisympäristön fiiliksestä Päivä maalla -tapahtumassa.

Seurakunta järjesti kirkolla monenmoista ohjelmaa askartelusta ja keppihevosradasta lähtien sekä ruokailumahdollisuuden perheille. Maatalousylioppilaiden yhdistys Sampsan väki mahdollisti puolestaan traktorikyydin kirkolta yliopiston Koetilalle, jossa saattoi ihmetellä lehmiä ja erilaisia maatilan koneita.

Maksua vastaan pääsi myös koiravaljakkoajelulle ja ratsastamaan ponilla. Lypsämistäkin sai testata, joskaan ei oikealla lehmällä ja maalauttaa kasvoilleen hauskan kuvan. Lionsit paistoivat vohveleita ja makkaraa tapahtumassa kävijöiden iloksi.

Hyvä sää siivitti tänäkin vuonna Viikin tapahtumaa.

TL

Lehmät eivät kaikille ole tuttu näky ja eläin.
Traktorin kyydissä oli jännää!
Päivä maalla sai perheet liikkeelle.
Edellinen artikkeliLukijalta: Jatkoa liityntäpysäköintiin
Seuraava artikkeliLukijalta: Uudet mölkkymestarit