Lenni Urolle kultaa Samurai Cupista

Lenni Uro ja Joonatan Kujanhaara finaalissa. Kuva Risto Saha

Suutarilassa toimivaa Hontai Judoa edustava Lenni Uro otteli tammikuun lopussa Samurai Cupissa Lempäälän Ideaparkissa uudessa ikäluokassa U21 sarjansa -73kg voittajaksi.

Lenni oli tyytyväinen päästessään finaalissa ottelemaan uudestaan treenikaverinsa Helsingin Chikaraa edustavan Joonatan Kujanhaaran kanssa, jolle hävisi edellisen ottelun. Finaalissa Lenni onnistui jatkoajalla heittämään hänet vastaheitolla.

-Kisapäivän aamuna ei ollut sellaista hyvää kisafiilistä, mutta päivän aikana onneksi löysin sen ja otteleminen tuntui hyvältä. Ensimmäisessä matsissa Jere Rankisen, Vihannin Judo, kanssa, onnistuin vastaheitolla saamaan voittoon tarvittavan pisteen ja käsilukkokin oli lähellä onnistua. Harjoittelen Joonatanin kanssa päivittäin ja tunnemme toistemme judotekniikat todella hyvin. Näin ollen ottelumme oli varmanpäälle ottamista. Ensimmäisessä matsissa jäin kyytiläiseksi Joonatanin lonkkaheittoon ja hävisin matsin. Toisessa matsissa, finaalissa, oli voitontahtoni kova ja onnistuinkin jalkaheitolla voittamaan hänet, kommentoi Lenni.

Korona-pandemia on perunut paljon ulkomaan ja kotimaan judotapahtumia tältä keväältä, kuten nuorten Suomen Mestaruuskilpailut. Lähikuukausina kaksi valmennusleiriä Suomessa ja leiri Unkarissa tuovat onneksi vaihtelua päivittäiseen harjoitteluun ja uusia harjoitusvastuksia.

Katri Forssell

Edellinen artikkeliTodellinen talvi
Seuraava artikkeliPukinmäki-Seuralta kannanotot Eskolantien ja Säterintien suunnitelmiin