Mathias Rust ei tulekaan

Malmin lentokenttä Kuva Teija Loponen

Mathias Rustin vierailu Helsinki-Malmi fly in –tapahtumaan tänä viikonloppuna peruuntuu.

Helsinki-Malmin lentoasemalla järjestetään 27.–29.5. fly in –tapahtuma, jonka erityisvieraaksi kutsuttu ja lupautunut saksalainen Mathias Rust on joutunut peruuttamaan tulonsa tapahtumaan. Hän kertoo olevansa työmatkalla Singaporessa ja joutuu kollegansa sairastapauksen johdosta jäämään paikan päälle koko viikoksi.
Rust lensi 28.5.1987 Cessna 172 –pienkoneella Malmilta Moskovan Punaiselle torille, joten tapahtumalauantaina lennosta tulee kuluneeksi tasan 29 vuotta. Lennon muistotaulu paljastetaan joka tapauksessa lentoasemalla lauantaina 28.5. kello 12.

TL

Edellinen artikkeliTöyrynummen koulukin on homekoulujen listalla
Seuraava artikkeliSepeteuksentien kulkuväylä yhä iso kysymysmerkki