Koululaisten iltapäivätoimintaan myönnettiin lisäavustuksia

Staffansby lågstadieskolalla tapahtuva iltapäivätoiminta sai myös lisärahaa. Kuvaaja: Pinja Rintakoski.

Tapanilan Erä ry:lle myönnetään 7500 euroa lisäavustusta perusopetuslain mukaiseen koululaisten iltapäivätoimintaan, tuella mahdollistetaan lisäresurssi erityistä tukea tarvitseville lapsille.

Samoin Sportti iltapäiväkerhot Oy haki harkinnanvaraista lisäavustusta erityisen tuen resursseihin yhteensä 63 000 euroa. Tuo summa myönnettiin ja maksetaan kahdessa erässä. Lisätuki kohdistetaan kolmessa eri kaupunginosassa toteutettavaan koululaisten iltapäivätoimintaan, yksi kohteista on Siltamäessä. Tämäkin tuki on henkilöstökuluihin.

Kolmas täkäläinen lisäavustuksen saaja on Stanffansbyn ruotsinkielisellä ala-asteen koululla toimiva Linquajoy Kielikerhot Oy. Se saa tukea kahden erityisen tuen lisäohjaajaresurssiin, joista toinen sijoittuu Vattuniemeen.

Suurin lisäavustussumma, 176500 euroa kohdistuu Sari Annika Karppiselle, joka pyörittää koululaisten iltapäivätoimintaa useilla kouluilla. Erityisen tuen lisäohjaajaresursseja tarvitaan yhteensä 23, joista Koilliseen sijoittuvat Kankarepuiston koulussa, Pihlajamäessä, Pihlajistossa ja Viikinmäessä toimivat iltapäiväryhmät.

Toiseksi suurin lisäavustuksen saaja on Beanet Oy, jolle myönnettiin 150 000 euroa kahteenkymmeneen erityisen tuen resurssiin. Näistä resursseista kolme kohdistuu Maatullin ala-asteelle.

Nano, lasten ja nuorten Kerhotoiminta Oy saa lisäavustusta kaikkiaan reilut 112 000 euroa lisätukea 15 erityisen tuen lisäohjaajaresurssiin. Näistä Koillisessa sijaitsevat iltapäivätoiminnan kerhot Puistolan, Puistolanraitin ja Hiidenkiven kouluissa.

Teija Loponen

Edellinen artikkeliViikinrannan energiakortteliin tulossa uusi sähköasema
Seuraava artikkeliSenioreilla juhlat