Senioreilla juhlat

Juhlapuhuja Daniel Sazunov
Juhlarunoilija Ulla Welin
Juhlissa Valtteri Niskanen Koillis-Helsingin Seniorit vietti 50 hengen voimin 35-vuotisjuhliaan Malmin VPK:n perinteisellä juhlatalollaan.

Koillis-Helsingin Seniorit vietti 50 hengen voimin 35-vuotisjuhliaan Malmin VPK:n perinteisellä juhlatalollaan.

Tilaisuus alkoi lyhyellä ylimääräisellä kokouksella, jossa yhdistyksen hallituksen esityksestä kutsuttiin ensimmäisiksi kunniajäseniksi Esko Rausmaa ja Heikki Takamaa. Rausmaa ei päässyt paikalle, mutta häntä muistettiin Miljan kodissa heti juhlan jälkeen kakulla ja ruusulla kunniakirjan höysteenä. Päivän muut palkitut olivat Marja-Leena Hassinen Kansallisen Senioriliiton kultaisella ansiomerkillä kiitoksena Koillisen puheenjohtajuudesta kahteen otteeseen sekä Senioriliiton 50-vuotisjuhlamitalin vastaanottanut Seija Simolin, joka on aktiivinen ja ulospäinsuuntautunut yhdistyksen jäsen ja johtanut Muistikerhoamme yli vuosikymmenen. Kahden perinteisen yhteislaulun ohessa juhlan musiikkiohjelmasta vastasi Pohjois-Helsingin musiikkiopiston oppilas abiturientti Valtteri Niskanen. Ohjelmistona oli kolme luonteeltaan erilaista mielenkiintoista pianokappaletta.
Juhlapuhujana oli Helsingin terveys- ja sosiaalitoimen apulaispormestari Daniel Sazunov. Ikäihmisille tärkeän elämänalueen hallitsija oli valmistunut muistamaan myös ennen syntymäänsä tapahtuneen yhdistyksemme perustamisen ajan kansainvälisen maailmanpolitiikan huipputapahtumia. Ikioma runoilijajäsenemme Ulla Welin esitti juhla-aamuna synnyttämänsä kaksi uutukaista onnittelurunoa yhdistyksellemme, mutta tutussa punaisessa hatussaan hän lausui myös suositun rakkausrunonsa yli 10 vuoden takaa. Lopuksi ennen kahvia ja erinomaista suolaisen ja makean tarjoilua itsekin halusimme tuoda esiin perustamispäivämme 2. 3. 1987 tapahtumia esittämällä juontajamme Satu Laarin johdolla Helsingin Sanomien aikakoneesta kyseisen maanantaipäivän lehden kiinnostavimpia uutisia eri asiakokonaisuuksista ja aloilta. Lisää kuvia kotisivullamme lahitieto.fi Timo Huotinen
Kuvat Juhlapalkittu kolmikko Marja-Leena Hassinen, Seija Simolin ja Heikki Takamaa. Kuva Pertti Puolimatka

Edellinen artikkeliKoululaisten iltapäivätoimintaan myönnettiin lisäavustuksia
Seuraava artikkeliPysäköintitalo Heikinlaaksoon