Eräviikingit nitisti Karhut, korona hätisti katsojat

Eräviikinkien miehet pääsivät pelaamaan ja palaamaan juurilleen kohdatessaan sunnuntaina Mosahallin liigaottelussa porilaiset Karhut. Koronakomento vain pakotti pelaamaan tyhjille katsomolehtereille. Mutta Karhut kaatui jatkoajalla.

Kotijoukkue aloitti vuoden ja ottelun räväkästi halliten ensimmäistä erää vahvasti. Mutta vieraiden maalivahti ja huono-osoitteiset laukaukset pitivät lukemat nollissa kummallakin joukkueella.

Toisessa erässä karhupesue meni jo 0-2 johtoon, kunnes hyvän maalivireen löytänyt Tommi Rosendahl tasoitti erälukemiksi 2-2. Päätöserässä Eräviikinkingit pyrähti jo 3-2 johtoonkin Tuomas Ahon maalilla. Mutta ottelun lopussa kotijoukkue joutui pelaamaan 5 minuuttia vajaalla, jolloin Karhut tasoittivat päätöslukemiksi 3-3. Jatkoajalla kokenut Mika Moilanen niittasi varmuudella 4-3 voiton tuoneen jatkoaikamaalin.

Eräviikinkien miehet ovat 23 pinnallaan sarjassa kahdeksantena. Koronakarenssi on myös siirtänyt joukkueen kaikki tammikuun kolme kotipeliä Mosahalliin. Ensi tiistaina 11.1. tyhjä katsomo todistaa miten kotijoukkue selvittää vastustajansa Steelersin.

Eräviikinkien naisten joululoma jatkuu vielä. He kohtaavat seuraavaksi 15.1. vieraskentällä SSRA:n.

Heimo Laaksonen

Edellinen artikkeliVuosi vaihtuu
Seuraava artikkeliPulassa olevia lemmikkejä autetaan yhä