Pronssia Tapanilaan!

Naisten Salibandyliiga

Joukkueen pitkä kausi päättyi yhteiseen pronssiriemuun. Kuva Eräviikingit

Loppu hyvin, kaikki hyvin.

Eräviikinkien naiset tarjosivat lauantaina Mosahallissa kannattajilleen vastinetta joka eurolle. Kutkuttavien vaiheiden jälkeen nähtiin kotijoukkueen tekevän jatkoajalla 4–3 voittomaali tamperelaisen Classicin verkkoon. Voitossa oli metallinen maku, Eräviikingit pääsi juhlimaan pronssimitaleita!

Ottelu ei ollut helppo. Classic vei avauserän nimiinsä 1–0, ja kotijoukkue sortui jäähyilemään. Onneksi emäntäjoukkueen maalivahti Lotta Loisa pelasi loisto-ottelun napsien huipputorjuntoja. Ottelun puolivälissä kotiyleisö sai riemun aiheen Milla Ylikojolan tasoittaessa pelin. Ikävä vain, että Classic siirtyi reilu minuutti tästä taas 2–1 johtoon, joissa lukemissa siirryttiin myös toiselle erätauolle.

Päätöserän alussa Manta Likki huudatti yleisöä tekemällä 2–2 tasoituksen, ja ajassa 54.49 Taru Nordman pisti omiensa äänijänteet koville viemällä eräviikingit ensi kertaa 3–2 johtoon. Sitkeä Classic maalasi 57. peliminuutilla kuitenkin päätösluvuiksi 3–3. Edessä oli jatkoaika.

Kotijoukkueella oli vahva ote jatkoerässä. Ajassa 70.09 Mosahallin sankariksi nousi toisen maalinsa, nyt pronssia tuoneen voittomaalin laukonut Manta Likki. Juhlat olivat valmiit alkamaan.

Hienon kauden pelanneet eräviikingattaret saivat kaulaansa F-liigan pronssiset mitalit ja näyttävän palkintopystin.

Takana oli kolme kuivaa kautta. Eräviikingit pokkasi pronssia edellisen kerran vuonna 2018.

Tästä on hyvä jatkaa mitalien kirkastamista. Onnittelut hienosta kaudesta!

Heimo Laaksonen

Manta Likki oli Mosahallin pronssinen sankaritar. Kuva Eräviikingit
Edellinen artikkeliOmakotialueiden asukkaat vailla väestönsuojia
Seuraava artikkeliAla-Malmin puiston värivalokokeilu siirtyy syksyn pimeisiin iltoihin