Miehet pisteiden makuun, naisilla kivikkoisempaa

Eräviikinkien oma kasvatti Joonatan Lindholm joutui välillä Oilers-pelaajan tiukkaan syliotteeseen. Joonatan täräytti ottelussa yhden maalinkin. Kuva Eräviikingit.

Eräviikinkien miehet olivat pitkästä aikaa seuransa naisjoukkuetta satoisampia. Miehet napsivat kahdesta viime pelistään voitot, naiset puolestaan kokivat kärkikamppailuissa tappiot.

Miesjoukkueen helmikuu lähti voittoisasti liikkeelle. Naapurikylän Tikkurilan ylpeys Tiikerit sai kokea Kehä Kolmosen takaa tulleet vieraat paremmiksi selvin 5-9 luvuin.

Sunnuntaina oli Mosahallissa riemua, kun vanha kiistakumppani Espoon Oilers sai antautua kotijoukkueelle maalein 7-3. Näytelmä huipentui lopussa Mika Moilasen, Joakim Lundin ja Tommi Rosendahlin toimittaessa reikäisen pelivälineen Oilersin tyhjään maaliin. Voitoista huolimatta sarjatilanne on tiukka, yhdeksäs. Kahdeksan parasta pääsee ottelemaan Suomen mestaruudesta. Tänään keskiviikkona on Mosahallissa hyvä mahdollisuus lisäpinnoihin, kun vastaan asettuu Steelers Hämeenlinnasta. Lauantaina 19.2. klo 17.00 Eräviikingit isännöi Vantaan Energia areenalla lahtelaista LASB:ia.

Hyvistäkin otteista huolimatta Eräviikinkien naiset joutuivat jättämään Aurajoen rannat apein mielin. Sikäläinen TPS oli tiukassa taistossa parempi maalein 4-2.

Lauantaina oli eräviikingittärillä Porvoossa edessä kova mittari, sarjajohtaja PSS. Etenkin vähän vaisun 3-0 hävityn ensi erän jälkeen vierailijoiden kiri ei tepsinyt. Lopulta kotijoukkue PSS kirjasi tililleen näyttävän 8-4 voiton. Mutta ei paniikkia, Eräviikingit sijoittuu naisten liigataulukossa mukavasti kolmanneksi. Seuraavaksi se kohtaa ensi sunnuntaina Tampereella Kooveen.

Heimo Laaksonen

Edellinen artikkeliIsoisän tarinat sai jatkoa Mummin tarinasta. Elämää vuosisadan vaihteesta 1950-luvulle
Seuraava artikkeliAutot hankien saartamana