Eräviikinkien joukkueet joulutauolle hyvillä mielin

Erän tummapaita, kokenut Tommi Rosendahl tekaisi hattutempun Nokialla. Kuva ottelusta Oilersia vastaan. Kuva Salibandyliiga

Jännittävien MM-kisojen jälkeen sekä naiset että miehet pääsivät vielä mittelemään liigatasolla ennen joulun viettoa. Eräviikinkien miehet suuntaavat joulupöytään taskussaan voitto, ja naiset starttaavat kevätkauteen sarjataulukon kolmosena.

Eräviikinkien naiset joutuivat perjantaina tunnustamaan porvoolaisen sarjajohtaja PSS:n paremmakseen maalein 2-4. Porvoottaret nuijivat kahdessa ensi erässä kummassakin kaksi maalia kotijoukkueen nollaa vastaan. Vasta päätöserässä kotiyleisö pääsi maalin makuun. Mutta PSS:lle ansaittu voitto.

Eräviikinkien joulutauko kestää 15.1.2022 asti, jolloin vieraspelissä on vastuksena SSRA.

Seuran miehet tekivät onnistuneet saalistusmatkan Nokialle. Tuliaisina oli 4-5 voitto Nokian KRP:stä. Eräviikinkien voiton takuumies oli Tommi Rosendahl, joka mätti kolme joukkueensa viidestä maalista.

Joukkue lähtee joulutauolle sarjataulukon kahdeksantena, joka sarjan päättyessä takaisi viimeisen pudotuspelipaikan. Seuraava, ja kotiottelu on 2.1.2022, jolloin vastassa on Karhut.

Heimo Laaksonen

Edellinen artikkeliHyvää Joulua!
Seuraava artikkeliKoronapassi uimahalliin ja museoihin, kirjastoon ei