Erälle SM-menestystä ja kolmoisvoitto

Axoria
Axoria nousi seitsemänneksi SM-kisoissa. Kuva Kari Nurminen

SM-kisoissa Erän Axoria nousi seitsemänneksi ja yhteistyöjoukkue Gloria otti pronssia naisten sarjassa. Keravalta seuran 10-12-vuotiaat toivat kolmoisvoiton.

Poikkeuksellisen kisakauden pääkilpailu, joukkuevoimistelun SM-kisat, käytiin viikonloppuna Kisahallissa. Erän joukkueista olivat mukana lauantaina 12-14-vuotiaiden SM-sarjan joukkueet Elite Pre Jr ja Axoria, sekä sunnuntaina naisten sarjassa neljän seuran (Attitude Sports, Pakilan Voimistelijat, Tapanilan Erä ja Tapiolan Voimistelijat) yhteistyöjoukkue Gloria. 

Kumpikin Erän joukkueista esiintyi kisamatolla edukseen selviytyen alkukilpailusta finaaliin. Axorian sijoitus oli lopulta seitsemäs yhteispistein 34.750 ja Elite Pre Jr sijoittui kymmenenneksi (33.800). Naisten SM-sarja käytiin sunnuntaina, ja yhteistyöjoukkue Gloria nappasi upeasti pronssia Minettien ja Ovo Teamin jälkeen. Sama kolmikko olisi myös edustanut Suomea joukkuevoimistelun peruuntuneissa MM-kisoissa Bulgariassa. 

Lauantaina kilpailtiin myös Keravalla, jossa Erällä oli mukana useita joukkueita ja Tapanilaan tuomisina kaikenvärisiä mitaleita.

10-12-vuotiaiden sarjassa nähtiin harvinainen kolmoisvoitto, kun Elite Alexa voitti kultaa, Adora hopeaa ja Alva pronssia. Elite Alexa keräsi huippupisteet 18.438, sisältäen bonukset kaikista kolmesta osa-alueesta. Adoran (17.483) ja Alvan (17.050 + taiteellinen bonus) mitalit olivat kummankin joukkueen ensimmäiset tässä sarjassa!  

Kerava Cupissa myös nuorempi ikäluokka, 8-10-vuotiaat olivat hienosti edustettuna. Sarjassa debytoinut Team Adriana sijoittui kategoriaan 3 ja Avalo paransi myös huimasti suoritustaan sijoittuen kategoriaan 4.

Yli 16-vuotiaiden harrastesarjassa Erän joukkueista Aforia sijoittui neljänneksi (16.317) ja Aurum (15.383) kuudenneksi. Azra kisasi samaan aikaan TapVo-Cupissa yli 16-vuotiaiden sarjassa parantaen suoritustaan aiemmasta, pisteitä joukkue keräsi 13.050. 

Kisakausi jatkuu jo tulevana viikonloppuna Kilpasarjojen mestaruuskilpailuilla. Joulukuussa ohjelmassa on Erän järjestämä Tapanilan TonttuStara 12.12. sekä perinteinen joulunäytös 20.12. Tapahtumat tullaan järjestämään poikkeusjärjestelyin, lisätietoa löytyy tapanilaneravoimistelu.fi. 

Lauri Järvinen

Edellinen artikkeliKoillis-Helsingin omakotiyhdistys kaipaa sukupolvenvaihdosta
Seuraava artikkeliLasten oikeudet