Erän voimistelijoille hopeaa

Tapanilan Erän voimistelijat menestyivät hyvin Itävallassa käydyissä kisoissa. Kuva Erän voimistelijajaos
Joukkuevoimistelun kansainvälinen kilpailukausi huipentui marraskuun lopulla Itävallan Grazissa. Erän joukkueet onnistuivat suorituksissaan ja kotiintuomisina oli yksi hopeamitali.
Joukkuevoimistelun MM-kilpailujen lisäksi Grazissa järjestettiin IFAGG Trophy -kilpailu lyhytohjelma- ja mixed-sarjoille sekä B-kategorian kilpailu Steiermark Cup. IFAGG Trophyssa junioreiden lyhytohjelmasarjassa Axoria sai tehtyä kaksi tasalaatuista, varmaa ja ilmaisullista suoritusta. Yhteispisteillä 33,050 Axoria sijoittui upeasti hopealle ja varmisti yhdessä Tampereen Sisun Minetit Unitedin kanssa Suomelle kaksoisvoiton junioreiden lyhytohjelmasarjassa. Pronssille sijoittui Kazakstanin Alan junior.
Kansainvälisessä B-kategorian kilpailussa, Steiermark Cupissa, Erän joukkueet Adora ja Alexa edustivat Suomea ylpeästi. 12-14-vuotiaiden sarjan alkukilpailussa Alexa sai tehtyä rohkean ja varman suorituksen. Joukkue sijoittui alkukilpailun sijalle 4. Finaalipaikasta jäätiin 0,25 pisteen päähän, sillä kaksi eniten pisteitä saanutta Suomen joukkuetta jatkoivat finaaliin. 10-12-vuotiaiden sarjan alkukilpailussa Adora teki harkkatasoisen suorituksen upealla ilmaisulla, vaikkakin joitain epätarkkuuksia mahtui mukaan. Hekin sijoittuivat alkukilpailun sijalle 4. Seuraavaksi joukkueiden upeat kilpailuohjelmat voi nähdä Tapanilan Erän Voimistelujaoston joulunäytöksessä 18.12. Tapulin liikuntakeskuksessa Lehto Areenalla. Niistä löytyy lisätietoa jaoston nettisivuilta www.tapanilaneravoimistelu.fi. TL
Edellinen artikkeliYhden suojatien suunnittelu vie vuoden
Seuraava artikkeliErkki Pohjanheimo luotaa uraansa laulajasta tv-ohjaajaksi ja tuottajaksi