Erän voimistelijoille mitaleita Pietarista ja Kisahallista

Kaikki suomalaisjoukkueet saavuttivat mitalit Pietarin Neva Stars kilpailussa. Kuvassa yhteistyöjoukkue Gloria (takana) , Elite Pre Junior ja Elite Alexa. Kuva Teemu Seppälä

Tapanilan Erän edustusjoukkueet kilpailivat viime viikonloppuna Pietarissa kansainvälisessä Neva Stars kilpailussa.

Kova tasoisessa kilpailussa 12-14 -vuotiaiden edustusjoukkue Elite Pre Junior saavutti sarjassaan pronssimitalit. 10-12 -vuotiaiden sarjassa kilpaillut Elite Alexa sijoittui niin ikään  kolmanneksi.

Erän, Pakilan Voimistelijoiden, Attitude Sportsin ja Tapiolan Voimistelijoiden yhteistyöjoukkue Gloria voitti naisten sarjan ja kotiin tuomisina olikin kultaiset mitalit.

Töölön kisahallissa käydyssä PNV Cupissa Axoria esiintyi ensimmäistä kertaa uudella vanneohjelmallaan 12-14-vuotiaiden SM-sarjassa ja tuloksena oli heti ykkössija. PNV cupissa Tapanilan Erän joukkueista  esiintyivät myös Aida, Averie, Azra ja Aurum.

Tampereella sunnuntaina käydyssä TTNV Cupissa Abella kilpaili 8-10 -vuotiaiden sarjassa ja Avalo Stara-sarjassa.

Ensi viikonloppuna monet Erän joukkueista suuntaavat Kerava Cupiin  ja viimeisetkin joukkueet pääsevät avaamaan kilpailukautensa.