Axorialle pronssia SM-kisoista

Axorian pronssitytöt. Kuva Ilkka Valli

Viikonloppuna  käytiin joukkuevoimistelun välinemestaruuskilpailut Seinäjoella. Tapanilan Erän Axoria sijoittui 12-14 -vuotiaiden sarjassa kolmanneksi.

Välinemestaruuskilpailun eri sarjoissa oli mukana kaikkiaan 167 joukkuetta ympäri Suomea tavoittelemassa joukkuevoimistelun välinemestaruutta.

12-14 -vuotiaiden sarjassa Axoria teki lauantain alkukilpailussa hyvän suorituksen ja saavutti pisteet 16.100. Sunnuntain finaaliin Axoria lähti neljänneltä sijalta ja finaalissa joukkue teki kauden parhaan suorituksensa ja nousi syksyn ennätyspisteiden (16.750) myötä  sarjansa yhteispisteissä kolmanneksi. Sarjan kaksoisvoitto meni Olarin Voimistelijoille ionit06 ja ionit07 joukkueille.

Seinäjoella oli mukana myös Alexia 14-16 -vuotiaiden kilpasarjassa. Onnistuneella alkukilpailun suorituksella Alexia saavutti finaalipaikan sunnuntaille ja hyvän suorituksen myötä Alexia sijoittui sarjassaan lopulta kuudenneksi.

Samassa sarjassa mukana oli myös Azra, joka ei selviytynyt sunnuntain finaaliin. Sarjan voitto jäi Seinäjoelle Liliac joukkueelle. 12-14-vuotiaiden kilpasarjassa Averie saavutti kategorian 5.