Monikielinen taidefestivaali perheille

Kolibri-festivaalien taidetyöpajan tunnelmaa Malmitalolla vuonna 2018. Kuva Marina Kristalli

Malmitalon Kolibri-festivaalin perhetapahtumassa tulevat eri kulttuurit ja kielet tutuksi erilaisten työpajojen, satuhetken, konsertin, näyttelyn sekä espanjan- ja portugalinkielisten lastenkirjamarkkinoiden kautta.

Kaikki festivaalin tapahtumat keskittyvät jakamiseen, olipa kysymyksessä sitten perimä-, taide- tai kulttuuritieto. Tapahtumat toteutetaan espanjan ja portugalin lisäksi suomeksi, sekä osa myös englanniksi.

Festivaali huipentuu Meniños- yhtyeen loppukonserttiin.

Kolibrí lasten kirjamessut ovat avoinna kello 11-16 ja niille voi osallistua kuka vain. Sen sijaan kaikkiin monikielisiin työpajoihin on ilmoittauduttava erikseen ja niihin lapsi voi osallistua vain yhdessä aikuisen kanssa.

Heti aamukymmeneltä on tarjolla joko Tanssityöpaja – Capoeira in the Amazon, joka soveltuu 3-7-vuotiaille ja Satutyöpaja – Stories of the Amazon “Satuja Amazonista” yli 4-vuotiaille.

Kello 11 vaihtoehtoina ovat Tanssityöpaja – Bumba Meu Boi – The Magic Ox  3-10-vuotiaille lapsille, Aistityöpaja – Playing with the senses “leiki aisteilla” +4- sekä klo 11 Tiedetyöpaja – The Rain Theater ”Sade teatteri” +3-vuotiaille.

Iltapäivän puolella kello 13 on vuorossa Tiedetyöpaja – Amazon’s Biodiversity: What Can the Forest Give Us? ”Mitä metsä voi antaa” +4-vuotaille. Kuvataide työpaja – A particular Amazon Species “Luo oma lajisi”  yli 3-vuotiaille tarjoaa tekemistä tasatunnein 13, 14 ja 15.

Kuvataidetyöpaja – SOS Amazon kello 14 ja 15 on suunnattu yli 7-vuotiaille, sen sijaan klo 14, 14.30, 15 ja  15.30 pidettävään Postikortti – ja keksityöpaja – Calaveras, Postcards and Cookies voivat osallistua jo nelivuotiaatkin.

Aivan pienimmille, 1-3-vuotiaille, on kello 15 tarjolla Tanssityöpaja – Amazon Joy ”Amazonin ilo”.

Festivaalin lopuksi kello 16 koittaa päätöskonsertti 2020 – MeNiños +4-vuotiaille.

Ilmoittautumislinkit työpajoihin ja konserttiin löytyvät Malmitalon verkkosivuilta.

Teija Loponen

Kolibri-festivaalin perhetapahtumapäivä Malmitalolla sunnuntaina 27.9. klo 10-17. Vapaa pääsy.

Edellinen artikkeliPuiU jatkoi voittoputkeaan nujertamalla MPS/Atleticon
Seuraava artikkeliAikalisä