Gugi konsertoi Malmilla 7.9.

Gugi Kokljuschkin

Gugi Kokljuschkin tunnetaan paitsi Topmost-yhtyeen solistina jo 60-luvulta, myös levy-yhtiöbusineksesta, jossa hän oli mukana vuosikymmenten ajan luomassa uraa kymmenille kotimaisille tähdille.

Artistin elämä kiinnostaa Gugia yhä vielä siinä määrin, että hän on työelämästä eläkkeelle siirtymisen jälkeen julkaissut muutaman albumin.

Sinkut ”Kuka oisin ilman sua”, Lauri Tähkän säveltämä ”Illusia” ja tammikuun lopulla julkaistu ”Ei me puhuta rakkaudesta”, duetto Maria Hännisen kanssa, ovat soineet ahkerasti radiossa. Tuon Gugin säveltämän balladin on tekstittänyt Mariska.

Mukana Malmitalossa Gugilla on liuta eturivin muusikoita kuten Pekka Gröhn, Olli Ahvenlahti, Tommi Lindell, Malmilta kotoisin oleva Puka Oinonen ja Ville Nurmi. Trio esittää konsertissa kappaleita Gugin uusilta levyiltä, ikivihreitä sekä Topmost hittejä.

– Ajattelin esittää lisäksi ihan uusia biisejä, joita ei vielä ole levytetty, on mielenkiintoista nähdä niiden vastaanotto. Kolmen albumini biisejä esitämme vähän uusin sovituksin, mutta sitten tuomme myös sitä 1960-luvun nostalgiaa Topmostin klassikoiden myötä. Eli pitkälti kuullaan ihan omia lemppareitani, Gugi paljastaa.

Konserttia ryydittää jutustelu biisien synnystä sekä elämästä musiikin parissa.

Täysimittaisen konsertin kesto on noin 2 x 45 minuuttia, eli illan aikana ehditään kuulla reilut parikymmentä biisiä.

Gugi Trio Malmitalolla 7.9. klo 19. Liput 28,50.

Teija Loponen

Edellinen artikkeliTapanilaan pysäköintitalo ja kolme kerrostaloa
Seuraava artikkeliNaapuri esittää Puistolan kansakoulun suojelua ja käyttöönottoa