Eräviikingit mursi Classic-taian

Mies maskin takana, hienon Classic voiton torjunut Eräviikinkien maalivahti Santtu Stranberg erotuomarin opastuksessa. Kuva Salibandyliiga

Eräviikinkien matkavene teki kaksi Pirkanmaan reissua. Nokialla sikäläinen KrP oli tyly, kotiin piti lähteä 7-3 tappion kanssa. Mutta kaksi päivää myöhemmin peräti 11 kuukautta tappiotta pelannut Tampereen Classic kotifaneineen sai kokea 5-6 tappion.

Nokian KrP – ottelu käynnisti eräviikinkien tiukan ottelusarjan kärkijoukkueita vastaan. Nokialaiset pamputtivat tuloksellisesti näyttävän voiton, päätösluvut olivat isännille 7-3. Tappio harmitti. Keskeinen syy saattoi olla se, että nyt eräviikingit ei onnistunut laajalla rintamalla. Tehopisteisiin ylsi vain ykköskenttä.

Herkkua oli tarjolla kahden nukutun yön jälkeen Tampereella. Kotijoukkue Classic luuli näkevänsä pahaa unta, kun vieraat latoivat 5-0 johdon. Liki vuoden voitosta voittoon kulkenut Classic ei kuitenkaan onnistunut kirimään ohi. Lopputulos oli Eräviikinkien historiallinen 6-5 voitto. Merkittävää oli nyt, että teholuvut jakautuivat kaikille kolmelle kentälliselle. Voitto oli koko joukkueen yhteinen.

Eilen tiistaina oli vastassa myös kova kanto kaskessa, Oilers. Keskiviikkona 29.1. klo 18.30 Eräviikingit saa Vantaan Energia areenalle vieraakseen sarjataulukossa vain pinnan vähemmän keränneen Indiansin.

Heimo Laaksonen

Edellinen artikkeliVanhankaupunginkosken vesivoimala hiljeni: Vaelluskalat aiotaan ohjata itäreitille
Seuraava artikkeliTeatteri Tuikkeen Siskoni mun auttaa tunteiden selvittelyssä