PK-35 varmisti jo nousunsa, PuiU:lla jännä päätöskierros

PK:35:n puistolalaiskasvatti Otto-Pekka Jurvainen oli yksi joukkueensa avainpelaajista nousijajoukkueessa. Kuva Heimo Laaksonen

PK-35 tarjoaa ensi kaudella kannattajilleen sarjaporrasta korkeampaa futista. Pihlajamäen futisylpeys ratkaisi nousunsa jo kaksi kierrosta ennen sarjapäätöstä. MPS/Atletico hukkasi johtosemansa palaten Tuusulasta tasapelipisteen kanssa. Malmin Ponnistajat ja Puistolan Urheilijat päätyivät Tapulissa tasapeliin.

PK-35 sinetöi odotetun sarjanousunsa Kolmosesta Kakkoseen viikko sitten voittamalla Atlantis FC Akatemian 2-0 Marko Koskisen ja Niko Tirkkosen maaleilla. Se oli nousujuhlan paikka, vaikka jäljellä oli sunnuntain peli CLE:tä vastaan ja tulevan lauantain 5.10. klo 13.00 päätösottelu Pihlajamäessä Laajasalon Palloseuraa vastaan. Sunnuntaina tunteitakin kuumentaneessa rästiottelussa Peekoo voitti 2-1 mm. PuiU:n kanssa vimmatusti sarjapaikasta taistelevan latinojoukkue CLE:n. Maalareina Marko Koskinen kulmapotkusta ja maalikuningas Niko Tirkkonen (rp). Onnea ansaitulle nousulle!

Malmin Ponnistajat piti Tapulissa vimmatusti lisäpisteitä janoavaa Puistolan Urheilijoita tiukoilla johtaen pitkään Olli Runsaan ensi jakson maalilla 1-0. 60. Minuutilla PuiU onnistui lukuisten maalipaikkojensa jälkeen tasoittamaan päätösluvuiksi 1-1. Ponnistajilla on lauantaina 5.10. klo 13.00 päätöskierroksella Talin hallissa vastassa CLE.

MPS/Atletico Malmi latoi Tuusulassa 3-1 johdon Jesse Ketosen maaleilla, syöttäjänä oli myös kaikissa osumissa sama mies, Mika Tenkanen. Isäntä Tuusulan Palloseura kiri kuitenkin ottelun lopussa 3-3 päätöslukemiin. Atletico päättää kautensa lauantaina 5.10. klo 13.00 Tapanilan upouuella tekonurmella, vierailijana KoiPS.

Puistolan Urheilijat esiintyi uuden valmentajansa Dalla Talatin johdolla edukseen Malmin Ponnistajia vastaan. PuiU tuhlasi kotijoukkue Malmin Ponnistajia enemmän maalipaikkoja. Tuloksena oli tärkeä tasapelipinna 1-1 päättyneessä paikallisderbyssä. PuiU:n tasoituksen teki kulmapotkun jatkotilanteesta pirteästi kärjessä pelannut Sami Rinta-Kahila. Voitto ensi lauantaina klo 13.00 viime pelissä Tuusulan Palloseurasta varmistaisi sarjapaikan. Muu tulos edellyttää CLE:n häviävän tai pelaavan tasan Ponnistajien kanssa. Ottelu pyritään pelamaan Koudan nurmella, varakenttänä on Tapulin tekonurmi.

Heimo Laaksonen