MPS ja PuiU tasapelitunnelmissa, Atletico lymyilee kärjen imussa

Jalkapallo Kolmonen

PuiU:n maalivahti Tomi Honkavaara venyi muutamaan hienoon koppiin yleisöön menneessä paikallisottelussa. Kuvassa MPS:n Miika Lindqvist hätyyttelee PuiU-veskaria. Kuva Mika Telinkangas.

MPS/2020 ja Puistolan Urheilijat ovat kahmineet kosolti tasapelejä, viime kierroksella ne päätyivät keskenäänkin tasuriin. MPS/Atletico Malmi on lohkossaan kyttäysasemissa, kolmantena. Malmin Ponnistajat on napsinut tarvittavat pinnat turvatakseen asemansa lohkon keskellä.

Lohko B

MPS/2020 on lohkon tasapelikuningas, 16 ottelusta peräti puolet on tasureita. Sarjasijoitus on 5. Elokuun alussa se tahkosi 1-1 Toukolan Teräksen kanssa, voitti FC Viikingit/S.CP:n 4-1 ja viime perjantain paikallisderbyssä se päätyi PuiU;n kanssa 1-1 tulokseen Markus Tukiaisen toisen jakson maalilla.

Torstaina 1.9. klo 20.40 se isännöi hännänhuippu FC POHU:a Mosan Wembleyllä. Perjantaina 9.9. klo 18.15 on Ala-Malmin nurmella todellista malmilaismenoa Ponnistajien ja MPS:n kohdatessa. 15.9. klo 20.40 vislataan Mosassa käyntiin MPS-HIFK/2.

Puistolan Urheilijat on hyvä kakkonen tasureissa, 7 sellaista. Lohkosijoitus on 6. Muuten PuiU:lla on historiallisen mukava putki, ei tappioita10 otteluun. FC Kontun sekä FC POHU:n kanssa tulos oli 2-2. Perjantaina liki 300 silmäparia todisti 1-1 tulosta rakasta naapuria MPS/2020:tä vastaan. PuiU:n ainokaisen tekaisi 6. minuutilla näyttävällä saksipotkulla Nehari Sallahi.

Torstaina 1.9. klo 18.30 pelataan Pukinmäessä Atlantis Akatemia-PuiU, perjantaina 9.9. klo 18.00 Puistolan Koudalla PuiU isännöi Toukolan Terästä. 16.9. klo 20.15 Vuosaaren Kartanolla starttaa HerTo-PuiU.

Malmin Ponnistajat on B-lohkossa seitsemäntenä. Kolmesta viime pelistä on saldona 1-1 tasuri FC Kontun kanssa, 0-2 häviö ToTe:lle ja 1-5 voitto HIFK/2:sta.

2.9. klo 19.15 se kohtaa Herttoniemenrannassa Valtin, perjantaina 9.9. klo 18.15 ratkotaan Ala-Malmin nurmella malmilaisherruutta MPS/2020:n kanssa ja 12.9. klo 20.15 Töölön Taisto isännöi Ponnistajia sisätiloissa Talin hallissa.

Lohko C

MPS/Atletico Malmi lymyää 32 pinnallaan lohkossa kolmantena. Jännitys säilyy! Aiemmin elokuussa se kylvetti Inter Helsingin 6-0, koki ilkeän 4-2 tappion Järvenpäässä JäPS/47:lle, mutta musersi viime viikon kärkiottelussa Puksussa Laajasalon Palloseuran 4-2.

Lauantaina 3.9. klo 13.30 sillä on Havukoskella vieraspeli KoiPS:aa vastaan, lauantaina 10.9. klo 15.00 Puksussa nähdään miten vierasjoukkue NouLa selviää ”Ticon” käsittelystä. Seuraavana lauantaina 17.9. klo 15.00 Keravan Kalevan urheilupuistossa esiintyvät PKKU/2 ja MPS/Atletico.

Heimo Laaksonen

Edellinen artikkeliLukijan kuva: Kiekot kiertoon
Seuraava artikkeliRuuhkaa!