Otteluita leimannut syksyn ja hellittämisen merkit

Jalkapallo kolmonen

Kuvituskuva Unsplash

Totisin toti on kaikonnut syyskuun otteluista. MPS/2020 on kokenut yllätystappioita, PuiU:n tappioton putki murtui, Ponnistajien voitonnälkä on kadonnut ja C-lohkossa MPS Atletico on myös laskenut kierroksiaan.

Lohko B

MPS/2020 antautui Mosan Wembleyllä ennakkoon huonommalleen HIFK/2:lle maalein 0-2. Viime kierroksella lohkon positiivinen yllättäjä Valtti passitti malmilaiset Puotilasta kotiinsa 3-1 tappio niskassaan. Ennen päätöskierroksia MPS on lohkossaan viidentenä 29 pisteellä.

Torstaina 29.9. Töölön Taisto ottaa MPS:n mittarikseen, ja sarja päättyy perjantaina 7.10. Mosassa klo 20.00 alkavaan otteluun HerTo:a vastaan.

Puistolan Urheilijat koki Vuosaaren sumuisessa illassa 4-1 tappion HerTo:lle, mutta palasi voittokantaan lauantaina koti-Koudallaan nujertamalla erikoisten vaiheiden jälkeen Töölön Taiston 3-2. Teemu Lamppu sytytti kotijoukkueen kahdella ensi jakson maalillaan. PuiU on 28 pinnallaan sarjassa kuudentena.

Ensi sunnuntaina 2.10. klo 16.00 koetaan Puistolan nurmella paikalliskoitos PuiU-Malmin Ponnistajat (sateiden turmellessa loppuviikolla nurmen, ottelu pelataan Tapulin tekonurmella). Kauden viimeinen koitos on 7.10. klo 20.00 Vuosaaren Kartanolla, isäntänä FC Viikingit/S.C.P.

Malmin Ponnistajat tahkosi 0-0 tulokseen häntäpääjoukkue Viikinkien kanssa, ja sai perjantaina Tapulissa tunnustaa lohkon ykkösjoukkue Atlantis FC/Akatemian paremmakseen 0-3. Ponnarien sarjasijoitus on 8, pinnoja koossa 25.

Ensi sunnuntaina klo 16.00 on paikallisderby PuiU:a vastaan, joko Puistolan sametilla tai Tapulin muovilla. Kausi päättyy 1.10. klo 20.00 Tapulissa alkavaan otteluun Töölön Taistoa vastaan.

Lohko C

MPS/Atletico Malmi oli syksyisen kevein eväin ja asentein liikkeellä Keravalla, jossa PKKU/2 pommitti malmilaiset upoksiin 5-0 luvuin. MPS:n ansiokas joukkueenjohtaja Janne Vottonenkin joutui pelihommiin viiden vuoden tauon (Kolmosen peleistä) jälkeen. Vaihtomiespenkillä ei ollut ruuhkaa! Lauantaina ”Tico” ryhdistäytyi Mosassa etenkin ottelun toisella jaksolla Riihimäen Palloseuraa vastaan. Kotijoukkueen Kevin Nurmi kuittasi ottelun lopussa vieraiden 1-0 johdon. Näytelmä päättyi 1-1.

Atletico majailee lohkonsa neljäntenä, koossa on 37 pistettä. Edessä ja jäljellä on kaksi lohkon kärkijoukkuetta.

Lauantaina 1.10. klo 15.00 on Mosan Wembleyllä vastassa lohkon ykkönen ja todennäköinen sarjanousija Tikkurilan Palloseura. Päätöskierroksella sunnuntaina 9.10. klo 16.00 on Paloheinässä vastustajana lohkon kakkosjoukkue HPS.

Heimo Laaksonen

Edellinen artikkeliRomuautot pelastuslaitoksen harjoitusvälineinä Malmilla
Seuraava artikkeliPunaista valoa Sinikka Vepsän liikenneturvallisuusehdotuksille