Alavireistä tulossatoa!

Jalkapallo kolmonen

Kuvituskuva: Unsplash

Pari viikkoa taittunut melko vaisusti. Puhtaita voittoputkia ei ole koettu. Voittoja, tasureita ja tappiota on karttunut tasaisesti.

Lohko B

MPS/2020 jatkaa lohkossaan viidentenä. Joukkue pusersi niukan 2-1 voiton hännänhuippu FC POHU:sta, ja otti viime perjantaina Ala-Malmilla tuimasti yhteen Malmin Ponnistajien kanssa. Malmi herruus jäi saamatta ponnareiden korjatessa potin 1-0 voitolla.

Nyt torstaina myöhäisillan ottelussa klo 20.40 Palloseuran mittariksi asettuu Mosan Wembleyllä HIFK/2. 23.9. klo 19.15 vislataan Puotilassa liikkeelle ottelu Valtti-MPS/2020.

Puistolan Urheilijat jatkaa lohkossa kuudentena huolimatta siitä, että joukkueen 10 ottelun tappioton suora päättyi. Ensin Atlantis Akatemia kylvetti puiulaisia 4-0, ja perjantaina ToTe vei Puistolan sametilla hiukan vajavaiselta ja rammalta kotijoukkueelta pinnat 2-0 voitolla.

Perjantaina 16.9. klo 20.15 Vuosaaren Kartanolla HerTo-PuiU. Lauantaina 24.9. klo 16.00 Tapulin tekonurmella (jos syksy sulkee Puistolan nurmen) PuiU-Töölön Taisto.

Malmin Ponnistajat jatkaa sarjassa seitsemäntenä. Valtti pöllytti Ponnarit 4-1, mutta herkullinen voitto pläjähti perjantaina, kun rakas naapuri MPS/2020 kaatui Ala-Malmilla 1-0. Paikallisvoiton sinetöi 12 minuuttia ennen päätöstä Markus Silvennoisen uljas laukaus oikeaan yläkulmaan. Maanantaina Ponnarit kohtasi Töölön Taiston.

Lauantaina 17.9. klo 16.00 on vierasottelun vuoro FC Viikingit/S.C.P:tä vastaan.

Lohko C

MPS/Atletico Malmi kuikuilee uljaasti lohkossaan kolmantena, johtavaan Tikkurilaan on neljä kierrosta ennen sarjapäätöstä kaulaa 9 pistettä. KoiPS kaatui 2-4, mutta NouLa järjesti Puksussa yllätyksen taistelemalla ”Ticon” kanssa 2-2 tasurin.

Lauantaina 17.9. klo 18.00 on Keravan Kalevassa vastassa PKKU/2. Lauantaina 24.9. klo 15.00 Tico jättää Puksun kotinurmensa isännöidessään Riihimäen Palloseuraa Mosan Wembleyn keinonurmella.

Heimo Laaksonen

Edellinen artikkeliSopeutumista
Seuraava artikkeliMalmin sairaalan hoitajavaje jatkuu