Pelkkiä voittoja!

Riemu repesi kentällä PuiU:n Eelis Mäntylän 1-0 maalin jälkeen. Kuva Heimo Laaksonen

Koillisen joukkueet eivät suostuneet häviämään viime viikon otteluissaan. PK-35 ei antanut kärkiottelussa tikkurilalaisten yllättää. Malmin Ponnistajat pusersivat voiton Koivukylän Palloseurasta. MPS/Atletico Malmi hoiteli varmuudella HooGeen, samoin teki PuiU kotonaan CLE:n kanssa.

PK-35 oli Tikkurilan Palloseuran odotettu vieras. Noin 400 katsojaa todisti melko tasaisen ensi jakson menoa, ja toisen jakson Peekoon suvereenia peliä. Niko Tirkkonen teki 26. minuutilla taukoluvuiksi 0-1. Sama mies vei pihlisläiset 0-2 johtoon, ja Teemu Pastila viimeisteli 0-3 voiton. PK-35 jatkaa sarjakärjessä tappiotta.

Tänään keskiviikkona se isännöi klo 19.00 Pihlajamäessä Hoogeeta.

Malmin Ponnistajat ei antanut häntäpään KoiPS:an yllättää Ala-Malmilla. Voittopotti jäi Malmille 2-1 maalein.

Tänään keskiviikkona Ponnistajat on klo 18.30 Tuusulassa, TuPS:n vieraana.

MPS/Atletico Malmi haki pakkovoiton Matinkylästä. Isäntä Hoogee sai kiivastustensa ohella todeta Atleticon olleen Jonne Ketosen ja Trong Tranbinhin maaleilla 0-2 parempi.

Eilen tiistaina ticolaiset väänsivät Pukinmäessä TiPS:n kanssa.

Puistolan Urheilijat pääsivät vihdoin kotikentälleen, Huuhkajien testaamalle Koudan nurmelle. PuiU otti ansaitun 2-1 voiton latinotaustaisesta CLE:stä. Maalinteon kanssa tuskaillut kotijoukkue siirtyi toisella jaksolla ansaittuun johtoon Eetu Mäntylän mallikkaalla vapaapotkulla. 85. minuutilla Sami Rinta-Kahila juoksi läpi CLE-puolustuksen ja täräytti tyhjiin 2-0 lukemat. Vierailijoiden kulmakavennus 1-2 tuli minuutti ennen päätöstä. Tänään keskiviikkona klo 20.15 PuiU kohtaa Laajasalossa LPS:an.

Heimo Laaksonen

Edellinen artikkeliStebupuistolla viralliset avajaiset – Mosalaiset kunnostivat talkoilla metsäpuiston
Seuraava artikkeliHelsinki 1960 kertoo kaupungin kasvusta