Suomen Cup -hopeat matkasivat Mosaan

Tunteet olivat mosalaisille hämilliset ja pinnassa hopeaan päättyneen Cup - taiston jälkeen. Kuva Salibandyliiga

Eräviikinkien naisilla oli lähes ammatillinen peliviikko. Viikolla se koki koti-Mosallaan niukan sarjapelitappion SB-Prolle. Lauantainakin tuli tappio Tampereella porvoolaiselle PSS:lle, mutta Mosaan matkasi ansaitut Suomen Cupin hopeamitalit.

SB-Pro on pitkäaikainen ja rakas vastustaja mosalaisille. Nyt nurmijärveläiset kävivät vuorostaan Mosan hallissa ryöstämässä pinnat eräviikingeiltä maalein 4 – 2.

Seuraava liigaottelu mosattarilla on ensi lauantaina Lappeenrannassa NST:tä vastaan.

Eräviikingit selviytyi ansiokkaasti viime lauantaina Tampereella pelattuun Suomen Cupin loppuotteluun. Vastustaja, vanha tuttu PSS oli kuitenkin tällä kertaa kovempi voittaen finaalin 6 – 2. Eräviikingit antautui lopulta päätöserän toisella puolikkaalla, kun porvoolaisten Fanny Holmberg maalasi 6 – 2 päätösluvut mosalaisten tyhjään maaliin. Mutta ”hoppee ei ollut häppee” tällä kertaa. Eräviikingit selvitti cuptaipaleen hienosti.

Heimo Laaksonen

Edellinen artikkeliPukinmäen kaavamuutos hyväksyttiin: Vanhalle Esson tontille runsaasti liiketilaa
Seuraava artikkeliHelsingissä yli 200 eläintä haettiin pois kurjista oloista