Eräviikingit voitti vain maalivahtitilaston

Voi sitä riemua, joka irtosi Maura Paajaselta hänen tehdessä 4-3 kavennusmaalin toisen erän lopussa Oulussa.

Eräviikinkien naisten liigakausi starttasi liikkeelle pitkällä vieraspelireissulla Ouluun. Sikäläinen emäntäjoukkue SSRA oli kuitenkin tyly korjaten potin maalein 7-3.

Alku oli tasainen. Ensimmäinen erä tahkottiin 2-2 tasalukemin, ”reissulaisten” maaleista vastasivat Taru Nordman ja Daniela Westerlund. Toinenkin erä  meni kotijoukkueelle ”vain” 2-1 Maura Paajasen tehdessä eräviikkarien ainoan. Kolmannessa erässä kotijoukkue meni menojaan tehtaillen kolme maalia.

Laihaksi lohdutukseksi jäi maalivahtitilasto. Eräviikinkien Aino Kaisa Lyttinen torjui vain 10 kertaa, kun SSRA:n Sanna Viitanen joutui estämään 20 vierailijattarien laukausta. Eräviikingit kohtaa seuraavaksi perjantaina Turussa TPS:an.

Heimo Laaksonen

Edellinen artikkeliMalmin tornista 48 – Näytelmä ei ole päättynyt
Seuraava artikkeliTapanilassa mitataan ilmanlaatua