Eräviikingittärillä oli nappi loppuvuosi

Eräviikinkinaisten hymyt olivat herkässä Tampereella Kooveen kaatuessa maalein 5-2. Kuva Salibandyliiga

Eräviikinkien naiset pelasivat itselleen hyvän joulumielen voittamalla napakasti kaksi joulun alusviikon otteluaan. Uhreina olivat tamperelainen Koovee ja oululainen SSRA.

Tampereelta oli tuliaisina 5-2 voitto. Ottelu oli melko värikäs, mutta kotijoukkue Koovee ei päässyt kertaakaan johtoasemaan. Erät päättyivät 0-2, 2-2 ja 01. Ilahduttavaa oli, että eräviikinkien maaleista leipoi 3. kenttä kolme, onnistujina Jonna Virkkunen, Maura Paajanen ja Cira Virta.

Jouluaaton aatonaattona Mosahallissa lahjat käärittiin maalien muotoon. Kotijoukkue jakoi peräti 10 fanilahjaa, eli maalia. Oululainen SSRA tyytyi kolmeen täysosumaan. Näin ottelu päättyi etukäteen tasaisesta vastustajasta Mosan ladyjen 10-3 voittoon. Kentän tähtenä loisti kotijoukkueen Tuuli Rannali neljällä maalillaan.

Eräviikinkit emännöi viime lauantaina Mosahallissa sarjajohtaja SB-Pro:ta, ja heti sunnuntaina oli vieraspeli Turussa TPS:aa vastaan. Loppiaisen vuoksi lehtemme painoaikataulu oli poikkeava, ja emme saaneet näiden kahden jännän ottelun tarinoita kerrottua tässä lehdessämme. Seuraavaksi Eräviikingit kohtaa 24.1. Tampereella Classicin.

Heimo Laaksonen