Naiset voitokkaina liigan joulutauolle

Eräviikinkien sinipaita Anna Yli-Kojolan antama syöttö ohitti kaksi turkulaispelaajaa voittoisassa TPS -ottelussa. Yli-Kojola on tehnyt 13 liigaottelussa 6 maalia. Kuva Salibandyliiga

Eräviikinkien naiset jatkavat hienoa kulkua liigassa. Sarjasijoitus on toinen, ja syyskauden viimeisessä pelissä joutui Turun Palloseura toteamaan sinipaitojen paremmuuden maalein 8 – 7.

TPS kohtasi Energia Areenalla voitontahtoisen kotijoukkueen. Eräviikingit voittivat avauserän 3-2, toinen ja kolmas päättyivät tasalukemiin 2-2 ja 3-3. Voiton keskeinen arkkitehti oli Daniela Markelin, joka saalisti ottelutehot 2 + 1. Merkittävästi Markelin tekaisi toisessa erässä 4-3 ja 5-4 johtomaalit, Ne olivat myrkkyä tepsittärille.

Kotijoukkueen paremmuudesta kertovat myös maalivahtien torjunnat. Eräviikinkien Sanna Viitasella oli vain 8 torjuntatehtävää, kun virkasisar Noora Vuorelalla oli TPS:n maalilla 19 savea.

Eräviikinkien naiset ehättävät nyt heittäytyä hetkeksi joulutunnelmiin. Seuraava liigataisto on vasta ensi vuonna Sipoossa, 12.1. siellä on vastassa ÅIF.

Heimo Laaksonen

Edellinen artikkeliPuistolan Jouluajan muistoja vuosilta 1958 ja 1988
Seuraava artikkeliPaita kattoon ja voitto sen päälle