Pukinmäen rantaan tulee savuttomia vuokra-asuntoja

Isonpellontien talot
Kerrostalot ovat nousseet nopeasti. Hekan kaikki uudet kohteet ovat savuttomia. Kuva Pirjo Pihlajamaa

Isonpellontie 6:n kerrostalotyömaan ohi menevä ei voi olla huomaamatta, että rakentajilla on nyt kiire. Helsingin kaupungin uuden vuokra-asumiskohteen pitäisi olla valmis marraskuun lopussa. Vilkkaasti liikennöidyn Kehätien ja Pukinmäen rantapuiston väliin tehdyissä kerrostaloissa on kaikkiaan 77 Heka Koillinen Oy:n isännöimää asuntoa.

Asukkaat on jo valittu. Heka otti vuokrahakemuksia vastaan parin viikon ajan elo-syyskuussa. Kiinnostus oli suurta. Hakemuksia tuli 2 401 kappaletta.
Viisikerroksisen talon asunnoista yli puolet on kaksioita, lopuissa on kolme tai neljä huonetta. Kaikkiin huoneistoihin on tehty lasitettu parveke. Tupakointi on kielletty sekä sisällä että parvekkeilla.

Pirjo Pihlajamaa

Edellinen artikkeliMillainen Malmista halutaan?
Seuraava artikkeliErän karaten Sonja Voutilainen pyrkii huipulle