Kimalaiscupissa osanottajaennätys

Kun toiset pelasivat, oli toisilla evästauko.

Malmin Palloseuran järjestämä koillisen päiväkotien jalkapallotapahtuma Kimalaiscup järjestettiin jo 13. Kerran viime torstaina.

Tapulin liikuntapuistoon osanottajia kertyi jälleen ennätysmäärä. Mukavassa kevätsäässä kevättä juhlisti tällä kertaa 58 joukkuetta 31 päiväkodista. Ensimmäisen kerran päiväkodeista tulevien lasten ja hoitajien määrä ylitti 1000 hengen rajan.

Pelejä pelattiin 11 kentällä niin, että jokaiselle joukkueelle tuli kolme peliä, ja pelien välissä joukkueet kävivät perinteiseen tapaan valokuvattavina sekä nauttivat MPS:n tarjoamat grillimakkarat ja munkit.

Maaleja ei laskettu eikä tuloksia kirjattu, mutta kenttien laidoilta raikui iloinen kannustus pelikentällä oleville tuleville jalkapallosankareille.

Jokaisessa pelissä pelinohjaajina toimineet MPS:n junioripelaajat  antoivat yhdelle kummankin joukkueen pelaajalle merkkinä reilusta pelistä vihreän kortin, jonka sai sitten ilmoittautumispisteessä vaihtaa pieneen palkintoon.

Tapahtuman päätteeksi kukin päiväkoti sai viemisiksi myös oman jalkapallon, ja niinpä harjoittelu kohti seuraava Kimalaiscupia voi alkaa välittömästi. Ensi keväänä sitten taas nähdään uusia hienoja joukkueita.

Tällä kertaa kentillä viilettivät muun muassa Klaaran Mangustit, Tilhen Lentävät Leivoset, Aapiskukon Skorpionit, Pihlajamäen Banaanitiikerit, Impivaaran Jänöset, Neilikan Vikkelät Sisiliskot, Nurkan Voittamattomat ja Takataskun Ronaldo. Joukkueiden hauskat nimet ja Tapulin liikuntapuiston täyttävä riemukas tunnelma ovat Koillis-Helsingin varmin kevään tunnusmerkki.

Jukka Airaksinen

Edellinen artikkeliJakomäkeläiset teatterin lavalle
Seuraava artikkeliErä loisti kisamatolla – ja katsomossa