Kutkuttavien matsien myötä heinätauolle

Jalkapallo Kolmonen

Kuva: Pixabay

Kiperien pelien myötä sarjasirkus on hiljalleen siirtymässä heinäkuun ”lomatauolle”. MPS/2002 ja MPS/Atletico Malmi ovat vielä mukana nousukahinoissa. Malmin Ponnistajat ja Puistolan Urheilijat ovat parkkeeranneet sarjan puoliväliin.

Lohko B

MPS/2020 tahkosi viimeksi 0-0 tasapelin Töölön Taiston kanssa. Joukkue on nyt 17 pisteellä lohkossa neljäntenä, vain kolme pinnaa sarjakärjen takana. Torstaina 7.7. klo 20.00 MPS kohtaa Kartanon kentällä HerTo:n. 28.7. klo 20.30 on malmilaisia Mosassa vastassa Atlantis FC/Akatemia, ja 5.8. klo 19.00 on Kontulassa FC Kontu-MPS/2020.

Malmin Ponnistajat ja Puistolan Urheilijat tasasivat miltei perinteisin menoin paikallisottelun 1-1 maalein. Eetu Mäntylä vei PuiU:n 71. minuutilla 1-0 johtoon, ja ponnarien Markus Silvennoinen tasoitti pelin minuuttia myöhemmin. Ponnistajien maalivahti Kim Kanerva koppasi vielä kymmenisen minuuttia ennen päätöstä kiinni PuiU:n saaman rankkarin. Ponnistajilla on nyt koossa 9 pistettä, jolla sijoittuu lohkossa kahdeksanneksi. Eilen Ponnistajat pelasi Atlantista vastaan. Heinätauon katkaisee perjantain 29.7. klo 19.15 Ala-Malmin nurmen ottelu HerTo:a vastaan.

Puistolan Urheilijat on erikoistunut tasapeleihin. Yhdeksästä ottelusta peräti neljä on päättynyt tasuriin, kuten edellinen Malmin Ponnistajia vastaan 1-1. PuiU:lla on koossa 10 pistettä, joilla se lymyää sarjassa yhdeksäntenä Ponnistajien takana. Nyt torstaina 7.7. klo 19.00 Puistolan Koudan upealla nurmella käynnistyy PuiU:n todellinen kotiotteluiden putki, vastustajana on FC Viikingit/S.C.P., keskiviikkona 20.7. klo 19.00 on Koudalla vuorossa PuiU-Atlantis FC/Akatemia. Sunnuntaina 31.7. klo 18.30 Puistolassa PuiU-HIFK/2, ja perjantaina 5.8. klo 19.00 PuiU-Valtti.

LohKo C

MPS/Atletico Malmi on yhä mukana kärkihulinoissa, vaikka on hiukan lipsunut viime peleissä. Edellisessä se hävisi tiukassa kärkikamppailussa Tikkurilan Palloseuralle maalein 3-1. Lohkosijoitus on neljäs kera 19 sarjapisteen. Ticolaiset ovat nyt ”lomamiehiä”. Seuraavaksi se kohtaa perjantaina 29.7. klo 19.15 Pukinmäen nurmella FC Kuusysin. Tiistaina 2.8. syyskierros jatkuu klo 19.15 niin ikään Puksussa, kun vastassa on JäPS/47.

Heimo Laaksonen

Edellinen artikkeliPukinjuuri 3 vastaa kotiseutukiinnostukseen
Seuraava artikkeliLomatauon paikka