Palloseuralle ensi tappio, PuiU jatkaa tasureilla

Kuva: Pixabay

MPS/2020:n kevätkauden tappiottomuudelle tuli päätös Valtin toimesta. Toinen palloseuralainen Atletico pyristeli tasapelin jälkeen arvokkaan vierasvoiton. Puistolan Urheilijat on juuttunut tasapelikierteeseen. Malmin Ponnistajat antautui sarjajohtajalle.

Lohko B

MPS/2020 isännöi torstaina Mosassa vahvasti nousukuntoista Valttia. Puotilalaisten korttitalo ei romahtanut, vaan se tuotti malmilaiselle ensimmäisen tappion sarjassa maalein 1-2. Miika Lindqvistin johtomaali ei riittänyt kotivoittoon. Vieraiden valttikortti oli toisen jakson rankkari, josta sinetöityi heidän 2-1 voitto. MPS on silti lohkossa kolmantena. Torstaina 30.6. klo 20.40 ottelussa se isännöi Töölön Taistoa.
Malmin Ponnistajat joutui vähän häijyinkin lukemin antautumaan sarjajohtaja Atlantis FC/Akatemialla. Puoliaika oli vielä ponnarien Joel Mehon maalin turvin 1-1, mutta toisella jaksolla oli kyyti viileää. Atlantis voitti 5-1.

Tänään keskiviikkona Ponnistajien kotikenttänä on klo 19.00 Puistolan nurmi, ja vastassa Valtti. Perjantaina 1.7. klo 19.15 onkin Ala-Malmin nurmella paikalliskoitos Ponnistajat-PuiU.
Puistolan Urheilijat on jämähtänyt tasapeleihin. Edellistä HerTo tasuria seurasi viime torstaina Pallokentällä 2-2 lopputulos Töölön Taiston kanssa. PuiU:n maalit olivat Teemujen tuottamia, Lamppu sytytti peliin 1-1 tasoituksella, ja Honkaniemi sinetöi viimeisellä kympillä tasapelin rankkarimaalilla.

1.7. klo 19.15 mitellään Ala-Malmilla Ponnistajat-PuiU, ja torstaina 7.7. klo 19.00 Puistolan nurmella nähdään PuiU-FC Viikingit-S.C.P.

Lohko C

MPS/Atletico Malmi otteli urhoollisesti suurimman osan pelistä vajaamiehisenä Helsingin Palloseuraa vastaan. Kärkikamppailu Pukinmäessä nurmella päättyi kuitenkin ratkaisemattomaan 1-1 lopputulokseen. Viime perjantaina ”Tico” kävi rypistämässä Riihimäeltä tunteikkaaksikin menneestä ottelusta täyspotin. Isäntä RiPS sai todeta malmilaisten voittaneen niukasti Roni Peiposen ensi jakson maalilla. Tico on yhä sarjassa hyvissä kyttäysasetelmissa kolmantena.

Kärkikahinoille jatkoa seuraa perjantaina 1.7. klo 19.00 Hiekkaharjussa ottelun TiPS-MPS/Atletico Malmi merkeissä.

Heimo Laaksonen

Edellinen artikkeliLuontoretkelle Malmin lentokentälle 28.6.
Seuraava artikkeliSaimaan Teatteri harjoittelee Mosassa