Nokialaiset ruoskivat Eräviikinkien selkärankaa

Lauri Kapanenkaan, keskellä, ei ole vielä sairastuvalta palattuaan päässyt maalitehtailussa entisaikojen tehoille. KUVA SALIBANDYLIIGA

Vanhan sanonnan mukaan poliisit turvautuivat tiukoissa tilanteissa tarjoamaan kumista työkalua, nokialaista pahantekijän seluksiiin. Eräviikingit saivat myös roimasti selkäänsä Nokian KrP:n ruoskiessa heidät kärkiottelussa 12-6.

Vieraspelimatka Tampereen kupeeseen Nokialle ei ollut Eräviikingeille menestys. Alku näytti vielä lupaavalle, eräviikkarit johtivat avauserässä kahteenkin otteeseen. Sen jälkeen kotijoukkue pamputti vieraansa maan rakoon. Voittajasta ei ollut epäselvyyttä.

Eräviikinkien valmentaja Tomi Rastas kertoo joukkueen kotisivulla nähneensä suojattiensa huonon päivän jo alkuhetkistä asti.

-Kyllä tämä aika lähellä oli meidän kauden huonointa ottelua. Jos tällä tavalla jatketaan pelaamista, niin tulee aika lyhyt kevät. Meidän on jokaisen parannettava, valmennusta myöden, Rastas summasi.

Tappio pudotti Eräviikingit sarjassa neljänneksi. Nyt on aika hioa kuvioita uusiksi. Eräviikingit pelaa seuraavaksi Oulussa vasta lauantaina 10.2. Isäntänä on tuolloin OLS.

Heimo Laaksonen

Edellinen artikkeliHarvinainen päätös: Bussilinjan 71 reittimuutos uuteen valmisteluun
Seuraava artikkeliHelmihulinat koittavat sunnuntaina