Sarjajohtajan teräspuolustus oli liikaa eräviikkareille

EräViikinkien selkäranka taittui tähän Classicin 3 - 1 johtomaaliin. Joonas Pylsy ujuttu pallon rangaistuslaukauksella tyylikkäästi ohi EräViikinkien maalivahti Santtu Stranbergin. KUVA SALIBANDYLIIGA

Eräviikingit ei ollut tässä vaiheessa kautta valmis kotipesässään murtamaan sarjajohtaja Classicin puolustusta. Tamperelaiset nuijivat päätöserässä numerollisesti kauniin ja murskaavan 6 – 1 voiton Eräviikingistä.

Ottelu ei ollut numeroidensa mukainen. Avauserä oli tasainen. Se päättyi kuitenkin Classicin 1-0 lukemiin kokeneen Lassi Vänttisen sivaltaessa 19 sekuntia ennen eräpäätöstä 0 – 1 johdon. Toinen erä meni samoin lukemin manselaisille.

Kotijoukkueen ja katsomon toivo heräsi päätöserässä ajassa 45.20, jolloin Ossi Jalonen tekaisi Miko Kailialan nappisyötöstä 1 – 2 kavennusmaaliin. Pari minuuttia myöhemmin takaa-ajojahti tyssääntyi. Classicin Joonas Pylsy taiteili rangaistuslaukauksella 1 – 3 johdon. Tämän jälkeen tamperelaiset menivät menojaan. Kotijoukkue ei löytänyt maalipaikkoja lähes täydellisesti puolustaneiden classicilaisten välistä.

Näin sarjajohtaja ansaitsi 6 – 1 voittonsa. EräViikingit tipahti 25 pinnallaan sarjataulukossa kolmanneksi, kaksi pistettä Nokian KrP:tä jäljessä.

Kärkikamppailut jatkuvat huomenna torstaina, jolloin EräViikingit vierailee Nokian KrP:n kotikentällä.

Heimo Laaksonen

Edellinen artikkeliPuistolassa asukkaat koolle tulevaisuutta selvittelemään
Seuraava artikkeliAktiivimallin vastustajat aktivoituivat katukuvassa