MPS:n kauniit ja keltaiset tarjoavat kärkikamppailu-tapahtuman

Joukkue oli kauden kick off -matkalla Tallinnassa tammikuussa, missä se pelasti Pärnu JK:ta vastaan.

Malmin Palloseuran naisten edustusjoukkue on edennyt mallikkaasti kevään aikana maan toiseksi korkeimmalla tasolla, naisten Ykkösessä. Nyt ”kauniit ja keltaiset” kutsuvat väkeä sankoin joukoin ensi sunnuntain kärkitaisteluun Tapanilaan. Tarjolla on värikäs ja maukas tapahtuma.

MPS:n naiset ovat kuuden pelikierroksen jälkeen sarjassa toisena, ilman tappioita. Nyt Helatorstaina se kohtaa Vaasassa sarjaykkösen, pinnan enemmän keränneen VIFK:n. Jos Vaasasta tulee vähintään tasapeli, MPS voi voitolla ensi sunnuntaina IK Myranista Tapanilan tekonurmella nousta Ykkösen kärkeen.
Sunnuntaina on Mosassa luvassa värikäs jalkapallotapahtuma. Ykkösen koitosta edeltää 9-11-vuotiaiden esiottelu. Puoliajalla kisaillaan rankkareilla, paikalla on myös pallotutka.

Arpajaiset antavat kello 15.00 alkavaan otteluun lisäjännitystä. Katsojat saavat sunnuntain ruokahuollonkin hoidettua MPS:n naisten ottelutapahtumassa. Thaimaalainen ravintola tarjoaa eksoottisia, lämpimiä annoksia edulliseen hintaan koko tapahtuman ajan.

Sunnuntain vastustaja, IK Myran tulee Pohjanmaalta Kokkolan kupeesta. Myranilla on kasassa neljä sarjapinnaa, malmittarilla 12.

Heimo Laaksonen

Edellinen artikkeliTilakeskus ei lupaa hangaaria ilmailijoille
Seuraava artikkeliLähes 2 miljardia vuotta vanha Tapanilan siirtolohkare säilytetään