Joukkuevoimistelun Lovent Cupissa onnistumisia

Elite Alexan mitaliriemua. Kuva Petri Vilhunen

Tapanilan Erän voimistelujaosto järjesti joukkuevoimistelun Lovent Cupin viikonvaihteessa Korson Lumossa. Onnistumisia osui myös omille joukkueille.

Kymmenet ahkerat talkoolaiset mahdollistivat omalla työpanoksellaan onnistuneen kisaviikonlopun, jolloin tapahtuman päätähdet – voimistelijat – pääsivät näyttämään osaamistaan kisamatolla. Voimistelun ilo välittyikin täydelle katsomolle molempina kisapäivinä, kun lähes 700 voimistelijaa ympäri Suomen esitteli kevään kisaohjelmiaan.

Lauantaina käytiin Stara-tapahtuman lisäksi 10-12-vuotiaiden sarja ja 14-16-vuotiaiden SM-sarja. Starassa Alexa Minit ihastuttivat yleisön lisäksi tuomariston, joka palkitsi tytöt kunniamaininnalla.

10-12-sarjassa Elite Alexa voimisteli upeasti hopealle (kategoria I), Axoria 06:n kategoria oli 3 ja Axoria05:n kategoria 7. Italian Padovan Challenge Cupin II osakilpailuun valmistautuva seurayhteistyöjoukkue Minetit Elite voitti juniorisarjan (14-16v) huippupistein 18.034.

Lauantaina kisattiin myös Salossa, jossa Anastasia01 jatkoi voittoputkeaan. 14-16-vuotiaiden kilpasarjan voitto heltisi pistein 17.934.

Lovent Cup jatkui sunnuntaina, jolloin vuorossa olivat 12-14-vuotiaiden SM-sarja sekä kilpasarjat. Seurayhteistyöjoukkue Elite Pre Jr oli jälleen voittamaton – tällä kertaa pisteitä tuli 17.434. Saman 12-14-vuotiaiden SM-sarjan joukkueista Alexia keräsi pisteitä 13.30. 12-14-vuotiaiden kilpasarjassa Amilan kategoria oli 7 ja Amila04:n kategoria 9. Yli 16-vuotiaiden kilpasarjassa Anastasian pisteet 12.733 riittivät kuudenteen sijaan.

Tulevana viikonloppuna kisataan Jyväskylässä, jossa matolle astelevat Aforia, Aurum, Evie ja Anastasia 01. Kuun vaihteessa Vantaa Cupissa mukana ovat Alexa Minorit, Elite Alexa, Amila 04, Amila, Alexia ja Anastasia. Samaan aikaan Padovassa kisaa ensimmäisen Challenge Cupin osakilpailun voittoa puolustavan Minetit Elite-joukkueen lisäksi 12-14-sarjaan Suomea edustamaan valittu Elite Pre Jr.

Lauri Järvinen

Edellinen artikkeliMatti Rönkä ja rakkauden piirakat
Seuraava artikkeliArvoja ovat myös välittäminen ja suvaitsevaisuus