Tapanilan Erälle naisten lentopallon 1-sarjapaikka

Kuvituskuva

Tapanilan Erä pelaa kaudella 2022-2023 naisten 1-sarjassa. Erä haki Lentopalloliitolta naisten 1-sarjapaikkaa Helsinki Volleyn päätettyä luopua paikastaan. Tämän seurauksena Erään siirtyy muun muassa kuusi Helsinki Volleyssä naisten lentopallon Mestaruusliigassa pelannutta pelaajaa ja apuvalmentaja.

Tapanilan Erässä joukkueen päävalmentajana toimii Antti Lehtineva. Hän oli kaudella 2021–2022 Helsinki Volleyn liigajoukkueen apuvalmentajana ja samaan aikaan Tapanilan Erän menestyneen 2-sarjajoukkueen päävalmentaja.

Tapanilan Erän lentopallojaoston puheenjohtaja Risto Ryynänen toteaa, että Erällä otetaan 1-sarjapaikka motivoituneesti vastaan.

– Meillä on pitkät perinteet aikuislentopallon monipuolisessa toiminnassa. Seuramme Suomen suurimpana yleisseurana pystyy tarjoamaan hyvän alustan 1-sarjatasoiselle toiminnalle.

TL

Edellinen artikkeliLeppoisaa Juhannusta
Seuraava artikkeliTurvattomuuskokemuksissa suurta aluevaihtelua