Elite Alexalle kunniamaininta

elite alexa
Elite Alexa sai bonuksen taito-osista ja kunniamaininnan korkeimmista suorituspisteistään. Kuva Petri Vilhunen

Viime viikonvaihteessa Turussa kisattiin 10-12-vuotiaiden ja yli 14-vuotiaiden kilpasarjojen välinemestaruuksista.

14-16-vuotiaiden kilpasarjassa Tapanilan Erän Anastasia01 selvitti tiensä sunnuntaiseen finaaliin ja joukkueen lopullinen sijoitus oli viides, Anastasian tie katkesi valitettavasti alkukilpailuun.

10-12-vuotiaissa lauantaina kisasivat Axoria-tiimin molemmat joukkueet. Axoria06 saavutti upeasti kauden parhaimman tuloksensa ja sijoittui kategoriaan 3. Myös Axoria05:ltä nähtiin kauden vahvin suoritus ja kategoria oli hienosti 4. Amila04:n kauden paras suoritus nähtiin sekin nyt Turussa ja suoritus palkittiin kategorialla 8.

Sunnuntaina kisavuorossa oli Elite Alexa. Joukkueen valmistautuminen oli epäonninen yhden voimistelijan sairastuttua, mutta pikaisista kuviomuutoksista huolimatta joukkue teki tärkeimpään paikkaan kauden parhaimman suorituksena ja sijoittui korkeimpaan kategoriaan 1. Lisäksi tytöt palkittiin bonuksella taito-osista. Joukkueen sijoitus 70:n joukkueen sarjassa oli komeasti neljäs. Elite Alexan suorituspisteet olivat päivän korkeimmat ja tytöt palkittiinkin suorituksen kunniamaininnalla. Joukkueen kausi päättyi iloisiin tunnelmiin ja vastuuvalmentaja Emmi Piippo oli syystä ylpeä joukkueestaan.

Ennen joulua kisataan vielä Tampereella Gazz Open, jonne osallistuu seurayhteistyöjoukkue Elite. Syyskauden huipentaa perinteinen Voimistelujaoston joulunäytös sunnuntaina 18.12. Mosahallissa. Näytöksiä on kaksi (klo 10 ja 13) ja niissä esiintyvät lähes kaikki Erän kilpa- ja harrastejoukkueet – mukana tietysti myös hallitseva Suomen Mestarijoukkue Elite Pre Jr. Pääsyliput voi ostaa kätevästi ennakkoon maanantaina 12.12 klo 18-19 välisenä aikana Eräsalin edestä.

Lauri Järvinen

Edellinen artikkeliEsitys muuttaa pikkukoulu pika pikaa asunnoiksi kaatui
Seuraava artikkeliLumikuningatar hurmaa uudella sovituksella