Yrittäjät panostavat edunvalvontaan

Petri Räty tuli täysin yllätetyksi Milla Kissaniityn kutsuessa hänet eteen vastaanottamaan hopeisen yrittäjäristin. Kuva Teija Loponen

Koillis-Helsingin Yrittäjät uudistivat hallitustaan, valituksi tuli myös aivan uusi nuori yrittäjä.

Koillis-Helsingissä toimivien yrittäjien edunvalvonta vaikuttamalla muun muassa yritysten toimintaedellytysten parantamiseen yhteistyössä kaupungin virkamiesten, kaupunginvaltuutettujen ja kummikansanedustajien kanssa on yksi tärkeimmistä Koillis-Helsingin Yrittäjien toiminnan tavoitteista.

Lisäksi jäsenistölle tuotetaan erilaisia palveluja yhdessä Helsingin Yrittäjien ja Suomen Yrittäjien kanssa sekä järjestetään erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia yhteistyökumppaneiden avulla.

Myös kouluyhteistyö jatkuu vahvana. Esimerkiksi viime keskiviikkona joukko yrittäjiä osallistui Hiidenkiven peruskoulun yhdeksäsluokkalaisten työhaastattelu-harjoituksiin.

Koillis-Helsingin Yrittäjien vuosikokouksessa Memorijuhlasaleilla Pihlajamäentiellä oli mukana myös aivan uusia yrittäjiä ja tuoreita yrittäjäjärjestön jäseniä.

Ennen varsinaisen syyskokouksen alkua palkittiin yhdistyksen hallituksessakin aiemmin toiminut yrittäjä Petri Räty Hirsiperinnerakentaja P. Räty Tmi -yrityksestä hopeisella yrittäjäristillä.

KOHY:n syyskokouksen aluksi Heidi Tirri esitteli yrityksensä Memorisalien toimintaa. Monelle tuli yllätyksenä, että tiloissa järjestetään muistotilaisuuksien lisäksi erilaisia juhlia pikkujouluista syntymäpäiviin ja kaikki tarjottavat herkut valmistetaan omissa tiloissa.

Syyskokouksessa valittiin puheenjohtajana jatkamaan tehtävää kuluvan vuoden hoitanut Milla Kissaniitty, Kissaniitty Oy. Hallituksen 12 jäsenestä puolet oli erovuorossa. Uusina jäseninä hallitukseen valittiin Marja Martikainen, Dream of Green, Antti Holmroos, T:mi Antti Holmroos ja Vilma Jattu, Kosmetiikkaparatiisi.

2-vuotinen hallituskausi jatkuu Aki Miikkulaisella, Uudenmaan Aikuiskoulutuskeskus Oy, Jussi Kankaanrannalla, R&A Maalaus ja Saneeraus Oy, Virve Juholalla, Cape Context Oy , Anne Hjerppellä, Anne Hjerppe Oy ja Marjut Herrasella, SportServicecenter Oy.

Hallitukseen valittiin erovuorossa olleista uudelleen Merja Carlander, Merja Carlander työnohjaus ja coaching, Pekka Ahlstrand Rakentaminen ja konsultointi Ahlstrand Oy, Teija Loponen, Koillis-Helsingin Lähitieto Oy sekä Kim Yrjälä, Populus Group Oy.

Teija Loponen

Edellinen artikkeliYleisilmailulle kolmen vuoden jatkoaika – Myös valtaosa lentokentän yrityksistä valinnut jatkoajan
Seuraava artikkeliPuistola sai pyöräpylonin