Eeva Rajamäestä Vuoden yrittäjä

Eeva Rajamäki oli iloisesti yllättynyt siitä, että yrittäjyystunnustus annettiin tällä kertaa yksinyrittäjälle. Kuva Teija Loponen

Lähes 90:tä alueen yrittäjää sekä heidän vierastaan kokoontui Koillis-Helsingin Yrittäjien Oktoberfest-juhlille nauttimaan kiireettömästä yhdessäolosta, perinteisistä Oktoberfest-antimista sekä juhlistamaan tämän vuoden Vuoden yrittäjä -valintaa.

-Hellitä hetkeksi –toiminimen omaavan Eeva Rajamäen valinnan perusteita Vuoden yrittäjäksi on paljon. Hän on toiminut kahdeksan vuotta yksinyrittäjänä Tapanilassa kouluttaen samalla jatkuvasti itseään voidakseen palvella asiakkaitaan aina vain paremmin. Hän käyttää itse muiden alueen yrittäjien palveluja ja myös suosittelee muita yrittäjiä omille asiakkailleen muun muassa jakamalla heidän käyntikorttejaan, listasi Koillis-Helsingin Yrittäjien varapuheenjohtaja Kim Yrjälä Eeva Rajamäen ansioita tunnustusta luovuttaessaan.

-Todella lämpimät kiitokset tästä saamastani Vuoden yrittäjä-tunnustuksesta. En olisi uskonut pienyrittäjän sellaista voivan saada. Itselleni yksinyrittäjänä ja käsityöntekijänä merkitsee todella paljon, että työtämme arvostetaan. On hienoa, että itsensä työllistäjä palkitaan. Samalla tämä on tunnustus kaikille yksinyrittäjille, meitähän on noin 180 000 yksin- eli mikroyrittäjää, jotka teemme ahkerasti oman alamme töitä, kiitteli koulutettu hieroja Eeva Rajamäki tunnustuksen myöntänyttä Koillis-Helsingin yrittäjien hallitusta.

Rajamäki myös vastaili yleisön kysymyksiin siitä, mikä tarkoittaa koulutettu hieroja, kauanko koulutus kestää ja miten hierojien toimintaa valvotaan.

Juhlaan saapunut Helsingin Yrittäjien toimitusjohtaja Tiina Oksala osallistui hänkin lämpimiin onnitteluihin todeten, että yksinyrittäjien asemaan on yrittäjäjärjestössäkin ryhdytty kiinnittämään erityistä huomiota.

Illan aikana saatiin nauttia Impronautit –näyttelijöiden hauskoista esityksistä, joihin vapaaehtoisiksi avustajiksi kutsuttiin Koillis-Helsingin Yrittäjien hallituksen jäseniä. Impronauttien esitykseen kuuluu vahvasti musiikki mukaan ja sen ansiosta Vuoden yrittäjä sai tällä kertaa ikioman serenadin heiltä.

Teija Loponen

Edellinen artikkeliVaikuttamismahdollisuuksia
Seuraava artikkeliRakentaminen voi koitua Asteritien suojellun puun tuhoksi