Mieslaulajat keräävät MalmiLOVE-toiveita

Millaisen rakkauslaulun haluat näiltä miehiltä kuulla? Kerro se ensi tiistaina kauppakeskuksessa.

Malmin Mieslaulajien ensi vuoden konserttikausi avataan toivekonsertilla helmikuussa. MalmiLOVE-konsertin toivelistan täydennystilaisuus ja videointi toteutetaan Malmin Prisman aulassa tiistaina.

Helmikuussa Malmitalossa pidettävällä MalmiLOVE-konsertillaan kuoro haluaa osoittaa tahtoaan olla yhtä yleisönsä kanssa. Ohjelma koostetaan yleisön toiveiden pohjalta ja siellä nähdään nyt kuvattavia videoita.

Kuoro sai jo viime keväällä yleisöltään hyviä ystävyys- ja rakkausteemaan soveltuvia lauluehdotuksia. Tilaisuus toivomuksiin tarjotaan nyt myös niille, jotka eivät silloin paikalla olleet. Toivelaulujen listaa täydennetään siis laulupitoisessa yleisötapahtumassa Malmin Prisman aulassa ensi tiistaina iltakuudelta. Yleisöksi Malmintorille saa mennä ilman toiveitakin.

-Tapahtumassa yleisöä pyydetään toivomaan sellaisia lauluja, jotka liittyvät toivojaa joskus ikimuistoisesti sykähdyttäneeseen ihastumis-, ystävyys- tai rakkaustarinaan. Siis pieni ennakkoon ajateltu kappaleeseen liittyvä tarina on toivottava. Eikä haittaisi, vaikka piisin taustatarina liittyisi jotenkin täkäläiseen elämänmenoon kautta aikojen, esittää Malmin Mieslaulajien sihteeri Hemppa Kaukolinna.

Kaukolinna kertoo, että kauppakeskuksen tilaisuudessa Malmin Mieslaulajat esittävät myös muutamia ohjelmistonsa suosituimpia lauluja. Tilaisuus videoidaan ja leikkeitä tullaan esittämään konsertissa toivekappaleiden yhteydessä.

MalmiLove-konsertin laulut kuoron laulettaviksi sovittaa ja harjoittaa iki-energinen kuoronjohtaja Kirsi Tunkkari. Kaukolinnan mukaan kuoroesityksiä maustetaan tarvittaessa suloisilla naisäänillä sekä erilaisilla säestyssoittimilla.

Teija Loponen

Malmin Mieslaulajien MalmiLove- toiveiden keruu 8.11 alkaen klo 18. Tilaisuus kestää noin 1 tunnin.