Tivoli Sariola täytti Kurranummen

Maailmanpyörän huipulla nähtiin illan hämärtyessä huikea esitys, kun ilma-akrobaatti Viktor Kaiser käveli sen huipulla.

Naurua, iloisia ilmeitä ja värikkäitä valoja, Tivoli Sariola toi loppuviikoksi huvipuistolaitteitaan jo viidennen kerran Tapanilaan, Kurranummen kentälle.

-Olemme todella iloisia siitä, miten innostuneesti meidät on otettu täällä vastaan. Neljä vuotta sitten otimme pienen riskin lisätessämme Tapanilan kiertueeseemme, mutta se kannatti. Meitä on kiitelty vuolaasti siitä, että tuomme tivolihuvit lähelle asukkaita. Täällä tivoliin saapuu joka vuosi aina vain enemmän ihmisiä ja myös samoja tuttuja kasvoja, kertoilee tivolin kehitysjohtaja Ville Sariola.

Tämän vuoden uutuus Kurranummessa ja kiertueella muutenkin on Vekkulatalo Mexico, Tivoli Sariolaa varten rakennettu vekkula-laitos.

-Ensi vuonna mukana on uusi myyntivaunu ja sitten juhlavuonna, 2018 täyttäessämme 130 vuotta, saamme uuden upean nuorisolaitteen, hehkuttaa kehitysjohtaja.

Lapsiperheiden ohella nuoret, oin 13-17-vuotiaat ovat toinen suuri kävijäryhmä.

-Mutta on aina mukava nähdä täällä myös vanhoja pariskuntia, jotka tulevat tunnelmoimaan tivolin fiilistä. Ja he yleensä käyvät vähintään tuossa maailmanpyörässä ihailemassa tuttuja maisemia 26 metrin korkeudesta, Ville Sariola tietää.

Tivoli Sariolan kiertue käynnistyy aina pääsiäisen nurkilla huhtikuussa Lahdesta ja päättyy lokakuussa. Tapanilaan he aikovat tulla myös ensi vuonna, tähän samaan aikaan syyskuun toisena viikonloppuna.

Tivoli Sariola on todellinen perheyritys, nytkin mukana on kolmen sukupolven edustajia koko perheineen. Ville ja hänen vaimonsa saivat itse juuri viikko sitten vauvan, joka uinui tyytyväisenä tivolin humussa.

Moni kävijä luki kiinnostuneena kylttiä, jossa kerrottiin, että tivolilaitteista voi myös vuokrata erilaisiin juhliin ja tapahtumiin.

-Karuselli on suosittu häissä. Ja kyllä, minunkin häissäni pyörittiin karusellissa, Ville nauraa.

TL

Tivoli Sariola on Tapanilan Kurranummen kentällä vielä sunnuntaihin kello 18 saakka.

Edellinen artikkeliLauri Lehtinen nivoo kuvat ja tekstit yhteen
Seuraava artikkeliHemppaa juhlittiin