Hemppaa juhlittiin

Hemppa Laaksonen
Heimo "Hemppa" Laaksonen juhli kotiseutuneuvoksen arvonimeään keskiviikkona. Kuva Janina Issakainen

Keskiviikkona vietettiin lämminhenkistä juhlahetkeä Liiketalousopisto Helmen tiloissa Malmilla. Siellä luovutettiin virallisesti puistolalaiselle Heimo, Hemppa, Laaksoselle Tasavallan presidentti Sauli Niinistön myöntämä arvo, kotiseutuneuvoksen arvonimi.

Mukana juhlahetkessä oli arvonimen hankintaan osallistuneita Hempan ystäviä, jotka ovat myös alueen yrittäjiä ja paikallisten urheiluseurojen edustajia. Kaikki olivat yhtä mieltä siitä, että kotiseutuneuvoksen arvonimi oli todella oikeaan osunut päätös ja ansaittu tunnustus.

Kotiseututyötä Hemppa on tehnyt muun muassa perustamissaan paikallislehdissä MaTaPuPu:ssa ja Koillis-Helsingin LähiSanomissa, sekä monissa alueen yhdistyksissä ja urheiluseuroissa. Viimeiset neljä vuotta hän on ajanut alueen asioita varavaltuutettuna.

TL

Edellinen artikkeliTivoli Sariola täytti Kurranummen
Seuraava artikkeliAikakaudesta toiseen