Lordi vierailee Tapanilassa Tivoli Sariolassa

Ville Sariola lupaa ilotulituksen lauantaina, jos vain sää sen sallii. Kuva Teija Loponen

Tiistaina Kurranummen kentälle saapui tuttu näky, Tivoli Sariolan kymmenien erilaisten vaunujen ja vankkureiden karavaani. Tivoli avautuu pystytysurakan jälkeen torstaina ja heti perjantaina siellä nähdään myös yllätysvieras, Lordi.
Tivoli Sariolan Kummitusjuna on kokenut uudistuksen talven aikana ja nyt laite tuodaan ensimmäistä kertaa Tapanilaan. Sariolan uudistettu kummitusjuna näkyy myös Lordin marraskuussa julkaisemalla Borderline-singlen videolla.

– Laite sai talven aikana totaalisen muodonmuutoksen, joka noudattaa Lordin kauhuteemaa. Tämän vuoden tivolikiertueella asiakkailla on ollut mahdollisuus päästä tuon saman junan kyytiin. Kuten Mr. Lordi asian ilmaisi, juna niin sanotusti lordifioitiin ja tämä uusi laite ei todellakaan sovi heikkohermoisille. Perjantai-iltana Lordin jäsenet saapuvat tivolikentälle klo 17-18 jakamaan nimikirjoituksia, silloin kannattaa ehdottomasti tulla paikalle ja tehdä myös heidän Lordiary-kirjansa ennakkotilaus, Tivoli Sariolan toimitusjohtaja Ville Sariola paljastaa. Sariola kertoo, että Tapanilan Kurranummen kenttä on ollut tivolille toimiva paikka jo useamman vuoden ajan.

– Tänäkin vuonna tivolikentällä on mukavaa oheisohjelmaa, lauantaina luvassa on muun muassa karkkisade ja sään salliessa päivä huipentuu ilotulitukseen klo 20.45.

Teija Loponen

Lordin musavideolla näkyy Tivoli Sariolan uudistettu kummitusjuna. Kuva Tivoli Sariola
Edellinen artikkeliTorilla tavataan – Puistola-päivillä
Seuraava artikkeliViljelyspalstojen suosio hurjassa kasvussa