Ponnistajat onnistuivat, muut heikommin

Tästä syntyi PuiU:n vapauttavan tuntuinen 2 0 johtomaali. Sami Rinta–Kahila oli CLE:N maalivahtia liukkaampi ja toimitti pallon maaliin. Kuva Heimo Laaksonen

Vain Malmin Ponnistajat saivat menneen viikon aikana tuuletella voittoa, HPS kaatui puhtaasti 4-0. Muut seutukuntamme kokoonpanot joutuivat tyytymään tasapeliin ja niukkoihin tappioihin.

Malmin Ponnistajat maksoivat Helsingin Palloseuralle keväiset kalavelat korkojen kera Paloheinässä. Ponnarit runtelivat toisen jakson otteillaan hopsilaiset heidän kotipyhätössään maalein 4-0, puoliaikatilanne oli 0-0. Malmilaisten maaleista Matias Keskitalo värkkäsi kaksi. Timo Tuominen ja Teemu Wallin tekivät maalin mieheen.

Ponnistajat ovat kakkoslohkossa nyt 23 pisteellään neljäntenä. Ensi viikon tiistaina 23.8. kello 18.30 Ala-Malmin nurmella on paikallispalo. Ponnistajat isännöivät silloin MPS/Old Starsia. Keväällä paikalliskilpailijoiden kohtaaminen päättyi 2-2.

MPS/Old Stars piti viime perjantaina hyvällä pelillä Siltamäessä pihdeissään nuorta lohkon kärkinippua FC Honka/Akatemiaa. Ensi jakso tasattiin 1-1 maaleilla, MPS:n maalari oli Johan Niskanen. Toisella jaksolla vieraiden onnistui tehdä täysosuma, joka jäi myös voittomaaliksi.

Lauantaina 20.8. kello 19.15 MPS/Old Stars kohtaa Itä-Hakkilan iltaottelussa I-HK/OMV:n. Tiistaina onkin Ala-Malmilla paikallisderby Malmin Ponnistajia vastaan.

Puistolan Urheilijoilla on huonot välit rouva Fortunan kanssa. Outojen kokeminen ei jäänyt edelliseen Tikkurila -otteluun. Viime perjantaina PuiU isännöi ja hallitsi Koudan kentän kenttätapahtumia espanjalaistaustaista CLE:tä vastaan. Toisella jaksolla aukesivat loput maalihanatkin. Josef Faker latasi pilkulta 1-0 johdon ja Sami Rinta-Kahila teki iloisen 2-0 johtomaalin.

Mutta, mutta, latinot pääsivät tuikkaamaan PuiU:n maalin takanurkkaan kavennuksen pelikellon näyttäessä täyttä aikaa. Kouta hiljeni 3 minuuttia myöhemmin, CLE toimitti vapaapotkusta pallon PuiU:n boksiiin, josta se muutaman flipperikosketuksen jälkeen sinkosi maaliin. Peli päättyi 2-2 ja jo varmalta näyttänyt pistepussin kartuttaminen jäi yhteen pinnaan.

Huomenna torstaina 18.8. kello 19 vihelletään Ala-Malmin kentällä käyntiin paikalliskoitos MPS/Atletico Malmi.

MPS/Atletico Malmi selvisi puhtain kauloin Korsossa. Lohkon Goljat, FC Legirus Inter voitti malmilaiset lopulta säädyllisesti vain 1 – 0. Ottelun tilastot kyllä tukevat Legiruksen voittoa, siitäkin huolimatta malmilaiset antoivat hyvän vastuksen.

Jännitystä ja mielenkiintoa lisää se, että joukkueet kohtaavat jo ensi sunnuntaina 21.8. kello 18 Pukinmäen nurmella valtakunnallisen Regions cupin välierässä.

Sarjassa Atletico ja PuiU antavat paikallisnäytöksen huomenna torstaina Puksussa kello 19 alkaen.

Heimo Laaksonen

Edellinen artikkeliTaiteiden yöstä nautitaan Malmilla, Tapanilassa ja Pukinmäessä
Seuraava artikkeliLähiöprojekti satsannut Jakomäkeen ja Malmille