Mukiinmenevä kierros juhannuksen alla

puiu-vesa
PuiU:lla riitti maalipaikkoja Vesaa vastaan. Kuvassa yksi hyvä tilanne. Onneksi puistolalaiset onnistuivat Samy Talatin maalilla nappaaman tärkeän 1-0 voiton. KUVA HEIMO LAAKSONEN

Melko lailla mukiin menivät pelit juhannuksen alla. PuiU otti kotkentällään tärkeän voiton Vesasta. MPS/Atletico Malmi kuritti villakaupungissa Hyvinkään Palloseuraa. Malmin Ponnistajat nyhräsi Porvoossa Akilleksen kanssa tasapelin.

Puistolan Urheilijat urakoi tiistaina kolmannen pelin viiden päivän sisällä. Se näkyi muutamien pelaajien kohdalla selvänä väsymyksenä. Siitä huolimatta Töölön Vesa kaatui Puistolan nurmella 1-0.

Paikkoja olisi ollut suurempaankin voittoon. Etenkin toisella jaksolla puiukaruselli pyöri näyttävästi paljolti kehiin tulleiden vaihtomies A-junioreiden vauhdittamina. Voittomaalin laukoi toisen jakson alussa varmasti Samy Talat. Kotijoukkueen parhaana palkittiin Jani Luostarinen ja Vesasta Antti Mattila.

PuiU päättää kevätkierroksen tänään keskiviikkona Keravan Kalmuurissa kivenkovaa FC Legirus Interiä vastaan.

MPS/Atletico Malmi takoi Hyvinkäällä reippaan 5-1 voiton Hyvinkään Palloseurasta. Alku oli tasaista, hyvinkääläiset rimpuilivat pitkään atleettien kyydissä. Ensi jakso päättyi malmilaisten 1-2 johtoon, maalintekijöinä Jukka Haarala ja Jaakko Peltonen. Toisella jaksolla, 75. minuutilla Henri Mattsson pääsi kulmatilannehässäkästä tuikkaamaan vapauttavan 1-3 johtomaalin. Lopussa vielä Mikko Kouri ja Jonne Ketonen pääsivät maaleillaan kaunisteleman päätösluvuiksi 5-1 tico-voiton.

Huomenna torstaina kello 19 Atleticolla on Pukinmäessä urakkana pudottaa Kaarinan Pojat ulos Regions cupista. Lauantaina 2.7. kello 14 Pukinmäessä alkavan PKKU/Allianssi pelin jälkeen atleeteilla koittaa kesätauko.

Malmin Ponnistajat kävi Porvoossa ottamassa mittaa Akilleksesta. Ihan nappiin ei mennyt, tuloksena oli 1-1 tasuri kakkoslohkon häntäpäässä majailevaa vastustajaa vastaan. Peli oli ponnistajien valmentajan Vesa Hiltusen mukaan ”sellaista nysväämistä” . Sarjataulukon kärjen tuntumassa yhä hyvin olevat ponnarit ovat kolmesta viime matsistaan kaapineet vain kaksi pistettä.

Nyt perjantaina 1.7. kello 18.30 Ponnistajat kohtaavat Ala-Malmin nurmella espoolaisen Tikan.

MPS/Old Stars ei päässyt tiistaina mittaamaan Siltamäessä Herttoniemen Toverien kuntoa. Kenttä ei ollut pelikunnossa. Tänään keskiviikkona kello 19.30 vihelletään Paloheinän kentällä käyntiin ottelu HPS – MPS/Old Stars.

Heimo Laaksonen