MPS:n joukkueet ja PuiU napsivat voitot

PuiU:n valkopaita Joonas Ruumensaari hyökkäsi väkevästi laidalta kohti hyvinkääläisten maalia syöttäen muun muassa ensimmäisen maalin. KUVA HEIMO LAAKSONEN

Takana on melko voittoisa viikko. MPS/Atletico Malmi, MPS/Old Stars ja PuiU kartuttivat voittotilejään. Malmin Ponnistajien oli tyytyminen selvään tappioon.

MPS/Old Stars raapi kakkoslohkossa Siltamäessä tärkeän voiton porvoolaisesta Akilleksesta. Malmilaiset kiirehtivät jo ensi jaksolla 2-0 johtoon. Toisella puoliajalla peli tiukkeni. Porvoon mitta täydentyi kahdella maalilla kotijoukkueen yhtä vastaan. Näin Old Stars voitti 3-2, ja summasi pistemääränsä 13:sta. Malmilaisten maaleista vastasivat tutut tekijät, Ville Arima kaksi ja Mika Telinkangas yksi.

Juhannuksen jälkeen keskiviikkona 29.6. kello 19.30 MPS/Old Stars ottelee Paloheinässä HPS:aa vastaan.

Malmin Ponnistajat joutuivat samassa lohkossa antautumaan Keravalla kovalle vastustajalla. PKKU nokitti ponnarit puhtaasti maalein 3-0. Ponnistajat on kuitenkin 17 pinnallaan sarjassa hyvissä asemissa, neljäntenä. Vain kolme pistettä sarjakärki FC Honka/Akatemiaa jäljessä.

Tänään keskiviikkona kello18.30 Ala-Malmilla ponnareiden käsittelyssä on Akilles.

PK-35 osoittaa myös kakkoslohkossa piristymisen merkkejä. Se voitti HerTo:n 3-1, ja pelaa tänään kello 18 Kontulassa PKKU:ta vastaan.

MPS/Atletico Malmi höyhensi Hakunilassa Tikkurilan palloseuran. Päätösluvut olivat atleettien hyväksi murskaavat 1-7. Ticolaisten maalarit olivat: Mikko Kouri 3, Jaakko Peltonen 2, Jesse Ketonen ja Trong Tranbinh. Maalijuhla sai alkunsa toisella jaksolla, vielä puoliajalla luvut olivat 1-1.

Tänään keskiviikkona Atletico vierailee Hyvinkään Palloseuran vieraana. Kotipeli Pukinmäessä odottaa lauantaina 2.7. kello 14 PKKU/Allianssia vastaan.

Puistolan Urheilijat päätti inhottavien tappioidensa sarjan perjantaina. Sateen runtelemalta Koudalta Tapulin tekopinnalle siirtynyt ottelu oli PuiU:n näytöstä. Vierailija HyPS oli koko ottelun ajan alakynnessä. Kotijoukkueen ensi jakson 3-0 lukemat kestivät koko ottelun ajan. Avausmaalin laukoi Samy Talat Joonas Ruumensaaren hienosta esityöstä. Toisen osuman täräytti Sami Rinta-Kahila ja Petri Oravainen toimitti pallon rangaistuspotkusta maaliin. Voitto oli tärkeä, PuiU kohensi asemiaan sarjan häntäpäässä.

Eilen tiistaina PuiU isännöi Koudalla Töölön Vesaa, ja ensi keskiviikkona 29.6. kello 20 ennen kesätaukoa se kohtaa Keravalla lohkon ykkösen FC Legiruksen.

Heimo Laaksonen

Edellinen artikkeliJakomäen allianssin sai NCC – Optiplan
Seuraava artikkeliIlmailumuseo tallensi Malmin lentoaseman toimintaa