MPS Atletico Malmi ja PuiU/2 pytyn valtaajina Mosassa

mosacup
MPS Atletico Malmin voittoisa armada valmiina illan jatkoille kapteeni Timo Kinnusen kannatteleman voittopytyn kera!

Tapanilan tekonurmella pilvistä lauantaita kirkasti aamusta iltaan pyörineet viidennen Mosan Cupin jalkapallo-ottelut. Mittaa toisistaan otti kahdessa sarjassa 8 alueen miesjoukkuetta. Tunnelma oli kuin markkinoilla, yleisöä tuli ja meni runsaasti pelien jatkuessa lähes nonstoppina.

Kilpasarjan ykköseksi selviytyi viime vuotinen voittaja MPS Atletico Malmi. Avausottelussa se pudotti Malmin Ponnistajat maalein 2-1. Edessä oli finaali-ilta. Vastustajaksi tuli PuiU:n edustusjoukkue, joka ei ensi pelissä antanut naapuri SUMU/77:n yllättää. PuiU otti vaman 2-0 voiton. Finaali oli tasainen, varsinkin 1-1 päättynyt ensijakso. PuiU siirtyi heti alussa Sami Rinta-Kahilan maalilla 1-0 johtoon. Atleticon Patrick Purola liukui 33.minuutilla 1-1 tasoituksen. Toisella jaksolla PuiU otti Petri Oravaisen lisäksi ulos kaksi muuta avauspelaajaa. Tämä näkyi, atleetit ottivat kenttää haltuun. 58. minuutilla Jesse Ketonen pääsi juoksemaan läpi puiupuolustuksen ja nosti 2-1 voittomaalin verkkoon. Näin Atletico pääsi ansaitusti nostamaan ilmoille Mosa cupin voittopystin.

Harrastesarjan kunkku oli PuiU/2, joka finaalissa juoksutti viime vuotisen mestarin FC KaKe:n läkähdyksiin. Puistolalaisten raikkaat voittolukemat olivat peräti 6-1.

Mosa Cupin kaikki ottelut: Kilpasarja Ponnistajat-MPS Atletico Malmi 1-2, SUMU/77-PuiU 0-2, Ponnistajat-SUMU/77 4-1 ja MPS Atletico Malmi-PuiU 2-1. Harrastesarja MPS Atletico Akatemia-PiuiU/2 1-3, AC Balls-FC KaKe 1-5, Atletico Akatemia-AC Balls 5-2 ja PuiU/2-FC KaKe 6-1.

Heimo Laaksonen

Edellinen artikkeliMalmilla naisten korisliigaa ensi kaudella!
Seuraava artikkeliKetkuja herroja ja pihatonttuja